emin efendi
Hectopat
Daha fazla
Benim bilgisayarim acer v3 772g i5. 12 GB RAM'i olan. Simdi ben bilgisayarimi media tool ile Windows 10'a yukselttim sonra arkadasin USB'sinden virus kapti. Windows 8'de direkt herseyi sil diyerek yani recovery yaparak fabrika ayarlarina geri dondurdugumde bu sorundan kurtulmustum bu kez de böyle yapayim dedim ama bilgisayar tekrar Windows 10 ile basladi. Üstelik acer'e yani orjinalligine dair herseyi silmis bir şekilde. Ne acerin kendi uygulamalari vardi ne de dolby falan hepsi gitmisti. Tekrar sil yapayim belki gelir dedim yaptim yine Windows 10 ile basladi. Tam acilista % 10 falan yazdigi yerde elektrik kesintisi yasadik. Tekrar actigimda uyari ekrani geldi bilgisayariniz beklenmedik şekilde kapatildi. Windows dosyalari eksik yeniden baslatilacak falan yazdi tamam dedim. 30 defa falan yeniden baslatti ama nafile en sonunda gelişmiş seçenekler menusune aktardi beni oradan bilgisayar'i sifirla dedim bilgisayariniz sifirlanamiyor dedi geri yukleme denedim yok, baslatmayi onarmayi denedim yok. En son care format atayim dedim. Aceri aradım tekrar format DVD'si alabilir miyim diye vermiyoruz dedi.
Durumu onlara anlattim servise gonderin dedi biraz da pahali tabi lisansim da kaybolsun istemiyorum. Bana Windows 8 ile format atarsam otomatik olarak etkinlesir denildi. Windows'a sordum bir kez Windows 10'a yukseltmisseniz lisansiniz kabul olur dedi. Windows 8 kaldırılmış zar zor single language buldum USB'ye yazdırdım bu kez USB'den format atmadi. Biraz denedim UEFI mi ne onu degistirince USB'yi gördü. Sadece C'yi silip format atayim belki recovery yapabilirim hersey geri gelir dedim C'yi bicimlendirdim ama bu kez de Windows bu diske yuklenemez bu disk GPT bölümü sitilinde uyarisi verdi.
Açıkçası artık ne yapmaliyim bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Burdan da acer Aspire v3 772 g i5 12 GB RAM'li single language isletim sistemi olan kisilerden de yardım istiyorum. Bilgisayariniz hala orjinalse ve acer memnegent mi öyle bir uygulama var onunla bana bir recovery USB'si ve DVD'si olusturup gonderebilir misiniz? Ücret odemeye hazirim. Servis cok para istiyor sadece servise girisi icin 70 TL istediler. Şimdi ben ne yapmaliyim?
Durumu onlara anlattim servise gonderin dedi biraz da pahali tabi lisansim da kaybolsun istemiyorum. Bana Windows 8 ile format atarsam otomatik olarak etkinlesir denildi. Windows'a sordum bir kez Windows 10'a yukseltmisseniz lisansiniz kabul olur dedi. Windows 8 kaldırılmış zar zor single language buldum USB'ye yazdırdım bu kez USB'den format atmadi. Biraz denedim UEFI mi ne onu degistirince USB'yi gördü. Sadece C'yi silip format atayim belki recovery yapabilirim hersey geri gelir dedim C'yi bicimlendirdim ama bu kez de Windows bu diske yuklenemez bu disk GPT bölümü sitilinde uyarisi verdi.
Açıkçası artık ne yapmaliyim bilmiyorum. Lütfen bana yardımcı olur musunuz? Burdan da acer Aspire v3 772 g i5 12 GB RAM'li single language isletim sistemi olan kisilerden de yardım istiyorum. Bilgisayariniz hala orjinalse ve acer memnegent mi öyle bir uygulama var onunla bana bir recovery USB'si ve DVD'si olusturup gonderebilir misiniz? Ücret odemeye hazirim. Servis cok para istiyor sadece servise girisi icin 70 TL istediler. Şimdi ben ne yapmaliyim?
Son düzenleyen: Moderatör: