Acer V7 Nitro nasıldır?

Makaleler
17
Daha fazla  
İlk öncelikle ACER' ön yargılı yaklaşanlar yorumlarını kendilerine saklasınlar çünkü akrabamın acer laptobu var kaç sene önce alındı yanacak durumda ısınmıyordu.
Sistem özellikleri;
  • İntel Core i5 2.9 GHz Turbo ile 3.5 GHz 3mb önbellek
  • 8 gb ddr3 ram
  • 17.3 inch ekran
  • NVIDIA GTX 860M ekran kartı 2gb 128 bit ddr5
  • 1920x1080 çözünürlük

Dün açtığım konuda yetersiz kaldığını düşündüğüm için bunu açtım. Oynayacağım oyunlar GTA V- Battlefield 3-4- Pes 15- Fifa 15- Mortal Combat X- Wwe 2k15 vs oyunları oynatabilir mi? Diğer laptoplara yanaşmamamın nedeni ise işletim sistemi kurulu gelmemesi. Bu arada Laptop çift fanlı gerektiği zaman fan temizlemek için fanları ters mod da çalıştırabiliyor muşuz. ACER firmasının gaming üzerine yaptığı laptop serisinin bir üyesidir arkadaşlar bir çok yerde okudum olumsuz birşey görmedim. Görüşlerinizi bekliyorum.

@TechnoMan46 Dostum farkındayım. Bu yüzden cevabını almışsın diyorum. Oyunlarda ne kadar performans alacağını sormuşsun. Ve @samet67671 sana cevabını vermiş. Başka sana ne diyebiliriz ki? Acer firması hakkında zaten belli ki bayağı bilgiye sahipsin. Birisi bir şey dediğinde cevabı hemen yetiştiriyorsun. Ne diyeyim hayırlı olsun.

Fiyatı ne kadar? Isınma muhakkak olacaktır, alınabilecek bir bilgisayar :)
Fiyat vatan bilgisayarda 2.899 tl. Isınma tabi ki de olacaktır fakat bu modelin i7 li versiyonu ısınma konusunda abartıldığı gibi çok yanacak durumda ısınmıyor imiş bu nedenle i5 daha soğuk kalır diye düşünüyorum i7 ye göre.

Kadife hissi var fakat kadife değil doku öyle sadece ayrıca bu modelin i7 li kullanıcıları ısınma olmadığını söylemişler i7 nin i5 oran ile daha fazla ısındığını düşünür isek.

İ7 ve İ5 modellerinin ısınma durumu aynı çünkü tdp değerleri aynı. Şuan ısınma sorunu görülmeyen laptop mu var? İlk 3 ay ısınma yok diye söylersin sonrasında aç içini temizle yada servise gönder. Ayrıca i5 modelin çift çekirdekli olduğunu biliyorsundur umarım. Çoğu laptop için durum aynı sen en baştan güzel kullanırsan ömrünü uzatırsın. Sonuçta o kadar para vereceksin güzel bir soğutucu al. Dikkat edersen sana Acer markası ısınır sorun yaşarsın demiyorum deneyip kendin göreceksin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı