Acer V7 Nitro vs Asus N551vw?

hangisi

• Acer

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1

Baran güneyq

Megapat
Makaleler
1
Yer
izmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Yarın allah nasip ederse bilgisayar alıcam. Yalnız cok kararsız kaldım. Sizce hangisi?

Acer:ACER V7 NİTRO CORE İ5 6300HQ 2.3GHZ-8GB RAM-1TB+8GB SSD-17.3"-4GB-W10 NOTEBOOK
asus:Asus N551vw-cn007t I7-6700hq 8gb 1tb 4gb Gtx960m 10 Notebook 533 - n11.com
Şimdi Acer 17.3 Ekran boyutu var ama Asus'un 15.6.
Sorum şu: Sizce oyun oynacığım için 17.3 daha iyi olur ama Asus Da 128gb ssd var.
Acer v17'ye ssd ekleyebilir miyim?

Birde msi monster tavsiye etmeyın. Yarın vatandan alıcam. 2 cihazda var.

Baran kardeşim Bende senin gibi çok arda derede kalarak aylardır kendime yeni bir laptop bakmaktayım, oyunlarla pek işim olmaz Photoshop ve türevleri ile web yazılımına takılırım. Uzun süredir aynı bilgisayarı kulanıyorum artık degiştirme vakti geldigi için hem ekran çözünürlüğü hemde diğer yönleri ile tüm oklar Acer i5 6300 960m modeline beni yönlendirdi.
Cogu tavsiye üzerine tabi bi internet tavsiyesi üzerine Monster marka gameing laptoplara yönlendirilsemde Kadıköye gidip magazasında inceledim lakin içime sinmeyen sıkıntılarla karşılaştım ki bu 4 bin tl den başlayan fiyatlarla olan bir laptop için olmaması gereken eksiklikler. vaz caydım, kullanım alanım için 17inc altı bir model bakmadım uzun solukluda düşünfüğüm için bu ilk kural oldugundan sürekli testler karşılaştırmalar ve incelemeler takibinden sonra en mantıklı kararın Acer olduguna hem ekonomik hemde kalite acısından karar verdim giitim aldım ve sıkıntısız kullanıyorum. Tavsiyem oyun için bakıyorsan 970m li ve üzeri alman olur ama 960m de gayet iş görüyor. Almadıysan git vatandan Kormadan gönül rahatlıyı ile acer alabilirsiz muazzam bir ses kalitesi var. aşık olursun. oyunlarda ekran kartıda bir monster kadar ısınmıyor şimdiden söyleyeyim. incelik ve zariflik olarakta aynı özellikleri taşına bir cihaz bulamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…