Acer veriton M4610G BIOS güncelleme

expertiz

Centipat
Merhabalar, BIOS güncellemesini yapmak için Acer'in sitesine girip anakartım için uygun olan BIOS ROM'unu bilgisayarıma yükledim. USB belleğe dos yazdırıp BIOS için gerekli olan dosyaları da USB belleğe kopyaladım. Bilgisayarı yeniden başlatıp Dos'a girdim ve afudos yazılımıyla ROM'u yüklemeye çalıştığımda resimdeki hatayı verdi. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı?
Merhabalar, BIOS güncellemesini yapmak için Acer'in sitesine girip anakartım için uygun olan BIOS ROM'unu bilgisayarıma yükledim. USB belleğe dos yazdırıp BIOS için gerekli olan dosyaları da USB belleğe kopyaladım. Bilgisayarı yeniden başlatıp Dos'a girdim ve afudos yazılımıyla ROM'u yüklemeye çalıştığımda resimdeki hatayı verdi. Bu sorunu nasıl çözebilirim yardımcı olabilecek var mı?

Sorunu dostool klasörünün içerisinde ki flash2m.bat dosyasında ki "afudos ..\ROM\P01-B0.2M /p /b /n /r" yazan yerin sonuna "/x" ekleyerek çözdüm. ("afudos ..\ROM\P01-B0.2M /p /b /n /r /x" şeklinde.)

Dosya Ekleri

• photo_2021-06-02_00-46-25.jpg
    photo_2021-06-02_00-46-25.jpg
    44,1 KB · Görüntüleme: 61
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı