Acer VG240 alınır mı?

Hocam 700-850 arası olması lazım
Attığınız monitör bende 1050TL olarak görünüyor ondan bunları atmıştım. Oyun için alıyorsanız yani FPS oyunları için bahsediyorum IPS panel önermem gecikme süreleri ve bazılarında ghosting sorunu olduğu için. Ama film ve dizi kalitesi de çok daha iyi TN panellere göre. Siz ne tarz oyuncusunuz söyleyin ona göre öneri yapayım.

Attığınız monitör bende 1050TL olarak görünüyor ondan bunları atmıştım. Oyun için alıyorsanız yani FPS oyunları için bahsediyorum IPS panel önermem gecikme süreleri ve bazılarında ghosting sorunu olduğu için. Ama film ve dizi kalitesi de çok daha iyi TN panellere göre. Siz ne tarz oyuncusunuz söyleyin ona göre öneri yapayım.
Hikaye tabanlı oyunlara bayılırım arada rust rainbow six gibi oyunları da oynarım

Hikaye tabanlı oyunlara bayılırım arada rust rainbow six gibi oyunları da oynarım
Hikaye oyunları ağırlıklı oynuyorsanız IPS öneririm tabii ki.
Bu attığınız monitör iyi bayağı işinizi görür hocam.

Hikaye oyunları ağırlıklı oynuyorsanız IPS öneririm tabii ki.
Bu attığınız monitör iyi bayağı işinizi görür hocam.

Tamamdır teşekkür ederim hocam peki bu nasıldır

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı