Alınmaz.Merhaba arkadaşlar. Uygun fiyatlı monitör arıyordum ve İtopya'da gezinirken karşıma ACER Nitro VG240Y M3 monitörü çıktı. Alınır mı?
Başka monitör önermek istersenizde en az 144 Hz, IPS ve hoparlörü olsun.
600:1 kontrastı olan bir monitör artı olarak. (1000:1 olduğunu iddia ediyor.) Hoparlörü ayrı olarak satın almanızı tavsiye ederim.Merhaba arkadaşlar. Uygun fiyatlı monitör arıyordum ve İtopya'da gezinirken karşıma ACER Nitro VG240Y M3 monitörü çıktı. Alınır mı?
Hoparlörden vazgeçip bunu alın.Merhaba arkadaşlar. Uygun fiyatlı monitör arıyordum ve İtopya'da gezinirken karşıma ACER Nitro VG240Y M3 monitörü çıktı. Alınır mı?
İnceleme videosunu atabilir misiniz?600:1 kontrastı olan bir monitör artı olarak. (1000:1 olduğunu iddia ediyor.) Hoparlörü ayrı olarak satın almanızı tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 2516528
İnceleme videosunu atabilir misiniz?
Attığınız monitörde gecikme 5ms yazıyor. Bu fazla değil mi?Hoparlörden vazgeçip bunu alın.
İnceleme videosunu atabilir misiniz?
IPS monitörlerin çoğu zaten 6-8ms gecikme değerleri oluyor. 1ms yazan monitörlerin hiçbiri 1ms değil. Sadece OLED ekranlar ve çok spesifik amaca sahip IPS'ler öyle. Onlarda pahalı zaten.Attığınız monitörde gecikme 5ms yazıyor. Bu fazla değil mi?
Attığınız monitörde gecikme 5ms yazıyor. Bu fazla değil mi?
Overdrive kapalıyken overshoot yapan monitör ilk defa gördüm.