Elektronik Acer VG271UM3 27" 2K IPS 180 Hz 1 ms Freesync Oyuncu Monitörü 5.899 TL!

Bu panelde kronik bir sıkıntı var mı peki hocam? Bir bilginiz var mı bu konuda?

@e.bukucu Hocam monitörü kutusuna geri koymam gerekiyor da ayagi nasıl çıkaracağım?

Yardımcı olabilir misiniz hocam yukarı doğru mu çekmeliyim aşağı doğru mu?

@e.bukucu Hocam monitörü kutusuna geri koymam gerekiyor da ayagi nasıl çıkaracağım?
hocam gövde ile monitörün olduğu kısımda bir ittirmeli yer var, oraya basarak aşağıya doğru çekin, rahatça çıkarabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• VideoCapture_20240801-014923.jpg
    223,6 KB · Görüntüleme: 36
hocam gövde ile monitörün olduğu kısımda bir ittirmeli yer var, oraya basarak aşağıya doğru çekin, rahatça çıkarabilirsiniz.
Çok teşekkürler hocam monitörü açtım baktım testlerini yaptım sorun yok çok güzel duruyor renkler görüntü çok canlı suanlik kaldıracağım sonra kullanacağım. Yardım için teşekkürler hocam .

ne demek hocam, hayırlı olsun güle güle kullanın. yardımcı olabildiysem ne mutlu

Konudaki monitör için servis menüsüne girmeyi henüz denemedim ama benzer tuşlara sahip, şu anda kullandığım vg272x modelinin servis menüsüne girmek istedim, epey denedim olmadı. Sonunda bilgisayar açık, DP takılı iken denedim, oldu. Menüye girebilmek için ekrana görüntü aktarılıyor olması gerekli anladığım kadarıyla. Monitör kapalı iken joystick üzerindeki, üstten 4. tuşa basılı tutup power tuşuna basmak ve monitörün ışığı yanınca tüm tuşları bırakmak yeterli. Ardından yine üstten dördüncü tuşa basınca açılan menü sonrası joystick üzerine basınca sol üstte ayar menüsü açılıyor. Menü üst sol tarafında bir F simgesi çıkıyor. Joystick ile F simgesi üzerine gelip joystick üzerine basınca servis menüsü açılmış oluyor. Belki benim gibi başta beceremeyen birinin işine yarar.

Herkese aynı model gelmiş gibi duruyor.
10bit görüntü almamız için DP bağlantısı gerekli mi?
Diğer arkadaşların aksine ben HDMI üzerinden 120Hz seçsem bile bu ayar gözükmedi.

Herkese aynı model gelmiş gibi duruyor.
10bit görüntü almamız için DP bağlantısı gerekli mi?
Diğer arkadaşların aksine ben HDMI üzerinden 120Hz seçsem bile bu ayar gözükmedi.
Ben 120Hz 10 bit kullanıyorum DP üzerinden. 120Hz çıkınca 8 bit oluyor.
Yalnız gerçekten çok iyi fiyata aldık monitörleri. Ne ölü piksel var ne ışık sızması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…