Elektronik Acer VG271UM3 27" 2K IPS 180 Hz 1 ms Freesync Oyuncu Monitörü 5.899 TL!

Rahatsız edecek kadar düşmüyor.

Normal 1080P'den aşırı farkı yoksa 24g4x/e yerine bunu tercih edebilirim. 6700 XT 2K'da şu an bile sıkıntı yaşarken pek geleceğe yönelik olmaz ama dediğim gibi 1080P'de çok kötü gözükmüyorsa alabilirim kaldıranı 2K kaldırmayanı 1080P'de oynarım. Fakat yine de kontrast oranı maksimum parlaklık gibi yönlerden dolayı AOC'ye daha yakınım şuan da.

Daha iyi bir şey indirime girer mi? PS5 ve PC için yeterli midir? PC'de FPS oyunu oynuyorum.

Ne sorunu yaşadın ve kutudan çıkan kabloyu mu kullandın?
Evet, Monitör üzerinden ayarlamaları falan yaptığım halde DP ile görüntü alamadım. Ben de HDMI ile bağladım. Monitör 24 Bit Renk desteğine sahip 16.7 Milyon Renk gösterebiliyor. Rakibi olan ASUS TUF Gaming VG27AQ Modeli içinde aynı durum geçerlidir.

Daha iyi bir şey indirime girer mi? PS5 ve PC için yeterli midir? PC'de FPS oyunu oynuyorum.
Bu ürünün rakibi olarak Asus TUF Gaming 2K modeli vardı. Kağıt üstü sRGB hariç tüm özellikleri benziyordu ve aralarında 2.5k fark vardı.
Şu an indirim bitti 9.5k oldu. Bu ürünle arasında neredeyse yarı yarıya fark var. 180Hz için fiyat aralığında pek rakibi yok ama daha yüksek yenileme oranları için farklı modellere bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

Hocam peki bu NVIDIA'daki FreeSync benzeri ozelligi bu monitorde kullanabiliyor miyiz?

Gtx1660s r5 5500 var monitor alcam bu monitoru alayim mi yoksa 1080p mi alayim 27" olmasi lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…