Elektronik Acer VG271UM3 27" 2K IPS 180 Hz 1 ms Freesync Oyuncu Monitörü 5.899 TL!

Hocam 6700XT ile 2K da ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuz bilmedigimden soruyorum?

Paylaşım için teşekkürler. Hocam panel modelini bulabildiniz mi? Eskiden paylaşılan yine indirimde sanırım 4600 liraya satılan bir vg272x vardı, ben de kullanıyorum. Onun paneli AU Optronics ve 350cd idi. Fakat 27 inç ve 1080p gerçekten sıkıntılı günlük kullanımda. Sizce buna geçmeye değer mi? Eskisi de bu da Acer teknik detaylarında 1ms görünüyor ama Amazon'daki ürün sayfasındaki resimde 0.5 ms yazıyor. I da aklımı karıştırdı.

Hocam elimdeki monitörü satabilsem alacağımda şans yüzümüze gülmüyor

Hocam 6700XT ile 2K da ne gibi sıkıntı yaşıyorsunuz bilmedigimden soruyorum?

2K kullanmadım tam olarak. VSR ile 2K kullandım bu da 1080P'den çok da farklı değil zaten. Aşırı FPS düşüşü de olmuyor böyle. Sıkıntı dediğim YouTube testleri 2023 ve sonrası oyunlarında 2K için Medium'da 60 FPS verebilen bir kart gibi. Hep böyle kalsa yine alırım ama gelecekte daha da düşeceği için muhtemelen 2K almayacağım.

Hocam bende de 6750XT var. Denemedim hiç 6750XT eğer nasip olursa 2K monitör umarım sorun yaşamam.

Sanırım sevilen fiyat performans modellerinden idi, aynı zamanda yine iyi fiyata bir Samsung ve Dell 27 inç paylaşılmıştı.

Hocam zaten memnunum monitörden fakat hazır elimde para varken bunu almak istedim ama nasip değilmiş sanırım yapacak bir şey yok. Siz monitörden anlıyorsunuz sanırım bir şey soracaktım fakat ceza yemeyeyim boş yere. Şu konuma bakma şansınız var mı?

Şurada biraz kullanıcı yorumu var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…