Elektronik Acer VG271UM3 27" 2K IPS 180 Hz 1 ms Freesync Oyuncu Monitörü 5.899 TL!

Xbox veya Playstationda kullanan arkadaşlar performansı nasıl beğeniyor musunuz?

Site de yanlış bilgi yazılmış. Monitörün Çözünürlüğü 2K onu güncellemeleri lazım. 250cd Parlaklık kapalı alanda beni çok rahatsız etmiyor. İkinci linkte detaylı özelliklerine ulaşabilirsiniz.

Hocam burada bahsedilen model ile aynı mı? 10 bit 170Hz çalışıyor diyorlar da panel 8 bit ise monitöre 10 bit görüntü vermenin faydası ne anlamadım açıkçası.

Evet aynı model gibi duruyor. Ben HDMI ile kullandığından 144Hz alıyorum. Monitör 8 Bit destekliyor. Orada ne demek istediğini ben de anlamadım.

Evet aynı model gibi duruyor. Ben HDMI ile kullandığından 144Hz alıyorum. Monitör 8 Bit destekliyor. Orada ne demek istediğini ben de anlamadım.
10 bit çalıştığından bahsetmiş ama bana da garip geldi.

Teşekkür ederim, sipariş ettim. Parasına değer umarım.

Son düzenleme:
Uzun zamandır ASUS 1080p 23.8" IPS monitör kullanıyorum, 27"1440p ile 24"1080p arasında gözle görülür netlik farkı oluyor mu?

Bende satın aldim hocam. Sistemim şu anda 2K için yetersiz konsol icin kullanacağım bakalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…