Acer VX 15 markalı laptopun açılma sorunu

kolomo

Centipat
Acer VX 15 markalı bilgisayarım günün birinde üçlü prizin elektriğinin gidip gelmesinden dolayı olsa gerek, bilgisayarı açtığım zaman çalışması fakat ekranın bir türlü gelmemesiydi, uzun bir süre sonra 2 gün önce bilgisayarı açtım sorunsuz bir şekilde çalıştı. Sonra bilgisayarı yeniden başlatmam gerekti yine sorunsuz bir şekilde devam etti ancak öbür yeniden başlatışımda ekran açılmadı ertesi günü bilgisayarın ekranı yine gelmeyince kapattım açtım, uyku moduna soktum, çıkardım çalıştı fakat kapatınca tekrar açılmamaya başladı. Bunun çözümünü bilen birileri var mıdır? Açıldığı zaman bazen ekran kapağı hareket edince ekran gidip geliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantisi varsa servise gönderin. Kapağı hareket ettirince gidip gelmesi hayra alamet değil.
Garanti yok fakat bu kapağı hareket ettirince gidip gelmesinin flex kablo ile ilgili olduğunu biliyorum fakat bilgisayarın bazen sorunsuz çalışıp bazen de 2 3 kere kapatıp açmama rağmen çalışmasını anlayamadım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı