Acer VX5 591-G Ses Kısma Sorunu

deckazs

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Acer VX5 591-G modeli var bende. Realtek driver kurulu Dolby Audio özelliği de var. Sorun Dolby'den değil kaldırıp denedim. Acer teknik bölümünden harici Realtek resmi sitesindeki driverı da denedim ondan da değil. Kayıttan yürütme aygıtlarından en sağdaki sesleri kısma ayarı da değil. Sorunum şu ki mikrofon açılınca ses kısılıyor. Kayıt sekmesini açınca da kısılıyor. Altta sekmenin SS'sini koydum. Yani mikrofon kullanan bir program açılınca ses görüldüğü çıkışı değil girişi kısılıyor. Nedeni nedir nasıl çözebilirim bunu?

Ekran Alıntısı.PNG sonrasında.PNG

!!!!Sorunun dolby audio kaynaklı olduğunu çözdüm. Kendi kendine mikrofon açılınca kapanıyor. Dolayısıyla ses baya azalıyor.

Herhangi bir realtek sürücüsünü yüklediğimde otomatik dolby'i de yüklediğinden default microsoft sürücüsü kullanmaya karar verdim. Bu şekilde hatayla karşılaşmıyorum Umarım bu sorunu bir güncellemeyle çözerler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı