L log1903 Zeptopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar iyi günler diliyorum. Acer WUXGA laptop aldım PC'den fazla anlamam. İlk olarak şarjda kaç saat durmalı? Teşekkürler.
Arkadaşlar iyi günler diliyorum. Acer WUXGA laptop aldım PC'den fazla anlamam. İlk olarak şarjda kaç saat durmalı? Teşekkürler.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 19 Mayıs 2024 #2 log1903 dedi: Arkadaşlar iyi günler diliyorum. Acer WUXGA laptop aldım PC'den fazla anlamam. İlk olarak şarjda kaç saat durmalı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 1 saat de dolar. Prizde sürekli kullanacaksan Acer Care Center'dan şarjı %80'de durdur ayarını yap. Pil sağlığı daha iyi olur.
log1903 dedi: Arkadaşlar iyi günler diliyorum. Acer WUXGA laptop aldım PC'den fazla anlamam. İlk olarak şarjda kaç saat durmalı? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... 1 saat de dolar. Prizde sürekli kullanacaksan Acer Care Center'dan şarjı %80'de durdur ayarını yap. Pil sağlığı daha iyi olur.
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.759 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Mayıs 2024 #3 WUXGA= panel tipi, laptopla alakası yok. Şarjda istediğiniz kadar durabilir, performans ve pil ömrü açısından şarjda durması daha iyi cihazın.
WUXGA= panel tipi, laptopla alakası yok. Şarjda istediğiniz kadar durabilir, performans ve pil ömrü açısından şarjda durması daha iyi cihazın.
L log1903 Zeptopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #4 Artoria Pendragon dedi: WUXGA= panel tipi, laptopla alakası yok. Şarjda istediğiniz kadar durabilir, performans ve pil ömrü açısından şarjda durması daha iyi cihazın. Genişletmek için tıkla... Elime yeni geçti hocam laptop simdi, kutudan yeni açtım. Şarj olmak zorunda mı? Zorundaysa ortalama kaç saaat kalmali? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
Artoria Pendragon dedi: WUXGA= panel tipi, laptopla alakası yok. Şarjda istediğiniz kadar durabilir, performans ve pil ömrü açısından şarjda durması daha iyi cihazın. Genişletmek için tıkla... Elime yeni geçti hocam laptop simdi, kutudan yeni açtım. Şarj olmak zorunda mı? Zorundaysa ortalama kaç saaat kalmali?
Artoria Pendragon Yottapat! Sosyal Tayfı Bin Çözüm, Bir Efsane Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 13 Mart 2022 Mesajlar 40.759 Makaleler 9 Çözümler 1.033 Yer İstanbul 19 Mayıs 2024 #5 log1903 dedi: Elime yeni geçti hocam laptop simdi, kutudan yeni açtım. Şarj olmak zorunda mı? Zorundaysa ortalama kaç saaat kalmali? Genişletmek için tıkla... Başta genelde şarjı dolu olarak geliyor diye biliyorum ben ve dediğim gibi, laptopu zaten genel olarak şarjda kullanmak zorundasınız. Haliyle aldığınız gibi şarja takıp kullanın, dolmasını beklemenize vs. gerek yok tabii işletim sistemi kuruluysa.
log1903 dedi: Elime yeni geçti hocam laptop simdi, kutudan yeni açtım. Şarj olmak zorunda mı? Zorundaysa ortalama kaç saaat kalmali? Genişletmek için tıkla... Başta genelde şarjı dolu olarak geliyor diye biliyorum ben ve dediğim gibi, laptopu zaten genel olarak şarjda kullanmak zorundasınız. Haliyle aldığınız gibi şarja takıp kullanın, dolmasını beklemenize vs. gerek yok tabii işletim sistemi kuruluysa.
atogrimers Decipat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 1.489 Çözümler 2 Yer Adana, Gürselpaşa Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #6 Hocam şarjı full olduğu an çıkartın şarjdan, çok uzun süre şarjda durması pil sağlığını etkiler.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 19 Mayıs 2024 #7 atogrimers dedi: Hocam şarjı full olduğu an çıkartın şarjdan, çok uzun süre şarjda durması pil sağlığını etkiler. Genişletmek için tıkla... Acer Care Center ile şarjı otomatik %80'de durdurabilir.
atogrimers dedi: Hocam şarjı full olduğu an çıkartın şarjdan, çok uzun süre şarjda durması pil sağlığını etkiler. Genişletmek için tıkla... Acer Care Center ile şarjı otomatik %80'de durdurabilir.
L log1903 Zeptopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #8 FreeDOS şu an yarın bir bilgisayarciya götüreceğim, driver Win kurduracagim.
Kerim Demirkaynak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2020 Mesajlar 1.177 Makaleler 2 Çözümler 13 Yer Düzce 19 Mayıs 2024 #9 log1903 dedi: FreeDOS şu an yarın bir bilgisayarciya götüreceğim, driver Win kurduracagim. Genişletmek için tıkla... Kendin de kurabilirsin. Acer driverları sağlıyor sitesinden.
log1903 dedi: FreeDOS şu an yarın bir bilgisayarciya götüreceğim, driver Win kurduracagim. Genişletmek için tıkla... Kendin de kurabilirsin. Acer driverları sağlıyor sitesinden.
L log1903 Zeptopat Katılım 19 Mayıs 2024 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #10 Kerim Demirkaynak dedi: Kendin de kurabilirsin. Acer driverları sağlıyor sitesinden. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok ve Windows 11 kurmak için ikinci bilgisayar gerekiyormus. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mayıs 2024
Kerim Demirkaynak dedi: Kendin de kurabilirsin. Acer driverları sağlıyor sitesinden. Genişletmek için tıkla... Pek bilgim yok ve Windows 11 kurmak için ikinci bilgisayar gerekiyormus.