Selam arkadaşlar. Bu ilk mesajım ve direkt bu konuyu bulduğum için altına yazmak durumunda kaldım, yeni konu nasıl açılır henüz bilmiyorum (Özellikle Recep Baltaş'a ulaşmak istedim ama onu da beceremedim. 1-2 saat içerisinde fırsatı kaçırmadan monitörü almak istiyorum). Bu Acer Predator XB281HK monitörü hakkında bende düzgün bir yorum yada detaylı bir bilgi bulamadım. Bugün bu siteye üye oldum belki kısa zamanda yardımcı olabilecek birileri denk gelir diye. Hepsiburada indirimlerinde Acer Predator XB281HK fiyatı ciddi anlamda düştü. Amazon USA'dan bile daha ucuza satılıyor şu anda. Satın almış tecrübesi olan bir arkadaş var ise yardımcı olursa çok memnun olacağım. Monitör sadece 144Hz değil 4K'da 60Hz çalışıyor. Açıkçası bu iyi mi kötü mü ben anlamadığım için karar veremedim. 2550 TL'ye 28" 4K 1ms ve G-Sync'li başka bir monitör daha var mı bilmiyorum. Bilgi sahibi birilerinin yardımcı olmasından dolayı memnun olurum. (Bilgisayar bilgilerim HP Omen i7-7700 32 gb Ram, Gtx 1080 ekran kartı)