Acer XF240H Alınır mı?

deckazs

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Monitör almayı düşünüyorum. 1500 TL civarında 144 Hz G-Sync compatible olmasına özen gösteriyorum. Aradığım monitörler arasında NVIDIA'nın da G-Sync uyumlu monitörler listesinde yer alan ve beğenilen XF240H gözüme çarptı. Almayı düşünüyorum ancak forumda kullanan biri varsa ve monitör hakkında düşüncelerini anlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
TN panel, 6bit + FRC. Alınmaz.

Bütçe durumuna göre, bu monitörlerden birini tercih edebilirsin. G-Sync olayı için bütçeni biraz daha artırmanda fayda var.

Son düzenleme:
IPS renkleri beklemiyorum zaten. Bu fiyat aralığında olan VA monitörlerin (Viewsonic vx2458 ya da C24G1 ya da önerdiğiniz MSI ürünü) ya ghosting ya motion blur ya da FreeSync açınca oluşan flicker sorunlarıyla dolu. Ucuza VA panel alacağıma renkten feragat edip sorunsuz TN panel almayı tercih ederim sanırım.

XF240H kullananlardan nasıl olduğuna dair bilgi vermelerini istemişim, öneri değil. Sert konuşmadım gayet normal cevap verdim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı