Acer XF240QPBIIpr 23.6" 144Hz 1ms monitör alınır mı?

emreozer6

Decapat

Öncelikle herkese merhaba.

Uzun zamandır alacağım monitör hakkında araştırma yapıyorum ve bütçemin de bu civarlarda olmasına karşılık 2. El yerine bu monitörü almaya karar verdim. Hiçbir Türkçe inceleme videosu ve Türk forum sitesinde değerlendirme görmedim ve bunun sebebinin monitörün 2019 çıkışlı olduğunu düşünüyorum. Şu an Hepsiburada sitesinde 1093 TL ve indirim sona ermezse akşam sipariş edeceğim. Sizce 300 cd/m² yeterli midir bir parlaklık için oyun için kullanacağım. Monitörü tercih etmemin bir diğer sebebi ise fiyatına bakarsak bu civarda rakiplerinde bulunmayan pivot ayarı ve tilt ayarları bir de monitörü sağa sola çevirme olayı. Tüm bu söylediklerimi değerlendirip bilgili arkadaşların yorumlarını bekliyorum sizce almalı mıyım almamalı mıyım?

İyi günler!

Fiyatına göre iyi. Parlaklık durumu ise kullanacağın ortama bağlı. Güneş ışığı direk geliyorsa yeterli olmayabilir. Benim odama güneş ışıkları direk geldiğinden bilgisayar ekranının parlaklığı en sonda olmasına rağmen kendi yansımamı görüyordum çözüm olarak odaya 2. bir gece perdesi taktım. Parlaklığını ise 250 cd diye tahmin ediyorum.

Bilgili arkadaşlar yönlendirirse sevinirim.Bende takipteyim.
30 dk önce ürünü sipariş ettim. Bugün kargoya veriliyormuş tahminen yarın teslim alırım ürünü. Ürün geldiğinde ise artıları ve eksilerini belirten bir konu açmayı düşünüyorum.

Ben v3.5 killer için güzel bi monitör arıyorum buda indirimde galiba fps oyunlari oynayip video film izlerim yeterli olur mu sizce?

30 dk önce ürünü sipariş ettim. Bugün kargoya veriliyormuş tahminen yarın teslim alırım ürünü. Ürün geldiğinde ise artıları ve eksilerini belirten bir konu açmayı düşünüyorum.
bro oyun testi vs atsana bende takipdeyim
Ben v3.5 killer için güzel bi monitör arıyorum buda indirimde galiba fps oyunlari oynayip video film izlerim yeterli olur mu sizce?
bro sana link atıyorum killerdan daha iyi Sinerji Neon Serisi B45-590GB Ryzen 5 2600 8 GB 240GB SSD RX590

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…