Elektronik ACER XV272U 2K 180 HZ IPS Monitör 6899₺

Acaba şunun ile karşılaştırabilir misiniz bunu 8k'dan sipariş geçtim de. Link.

8K'dan gectiyseniz iyi fiyat, daha yeni bir model. Sarı rengi alakalı ile ufak bir durum varmış sanırım ama çok problem olmaz.

bu ürünü indirimden mi aldınız? 8k'ya düştüğünü görmedim hiç.
Evet, dün bir satıcıda 8k'ya inmişti hemen çektim zaten 5 dakika sonra da stoğu kapattılar ama indirim kampanyası falan yoktu direkt fiyatı 8k'dı yani.

Daha iyi. 350 değil 400 nit ve gecikme değeri de daha iyi. Ayrıca type-c desteği mevcut. 8k'ya almana değmiş, güle güle kullan.
Teşekkür ederim.
8K'dan gectiyseniz iyi fiyat, daha yeni bir model. Sarı rengi alakalı ile ufak bir durum varmış sanırım ama çok problem olmaz.

Evet 7.999 tl'ye aldım 3 ay erteleme + 3 ay vadesiz taksit imkanı vardı. Güncel monitörümü satıp üstüne para koyarak almayı planladığım için çok işime geldi. Umarım üründe sıkıntı olmaz. Mevcut olarak şu monitörü kullanıyordum herhalde büyük bir ileri adım olacak benim için. Link.

1080P'den 2K'ya geçmek her zaman önemlidir, ayrıca dandik bir 2K modele geçmediğiniz için uzun yıllar da kullanırsınız. Hayırlı olsun.

4070 ve R5 7600X var alinir mi sizce? 1. Monitorum LG Ultragear 24 inc FHD digeri ise Rampage RM344? Cok goruntu farki olusur mu?

Alınabilir. QHD olduğu için çözünürlük sanıldığından daha fazla artırıyor ve sisteminiz 2K için uygun.

Sanal 2K da bile goruntu cok guzel dahada articaksa aliyorum.

Sanal 2K da bile goruntu cok guzel dahada articaksa aliyorum.

Net bir farklılık var. Görüntü çok daha berraklasiyor, 1080P monitöre bakmak istemiyorsunuz bile. Bütçeniz varsa bakılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…