Bilemiyorum. Renk değerlerini falan karşılaştırın monitörlerin. Ben olsam Mi'yi alırdım çünkü yurtdışında da popüler bir model gibi. Hardware kanalları incelemeler yapmışlar.
En ucuz Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Gigabyte G27Q 27" 1 ms 2K 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 8.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Elime ulaştı. Ölü pixel testlerini ve ufo testine bakıp HDR açtım. 5 dakikadır ekrana bakıyorum...
Şimdilik inanılmaz ötesi gözüküyor. Şaka gibi fiyata bu görüntü. Akşama kadar takılıp incelemesini yazabilirim. İnanılmaz.
Bilemiyorum. Renk değerlerini falan karşılaştırın monitörlerin. Ben olsam Mi'yi alırdım çünkü yurtdışında da popüler bir model gibi. Hardware kanalları incelemeler yapmışlar.
Koymam gerekiyorsa koyabilirim eğer değecekse. Bu arada Rainbow 6 gibi FPS oyunları oynuyorum sürekli. 2K'yı film ve diziler için istiyorum. Çözünürlük artsın diye FPS oyun kalitem de düşsün istemem. Omen bu konuda daha iyiyse kalsın.
Vizelerden dolayı çok detaylı inceleme yapamayacağım ama 2 günlük deneyimlerimi paylaşmak isterim. 6.899 TL gibi bir fiyata 2K 180Hz IPS bir monitörden bahsediyoruz. 18.11.2023 itibariyle hala aynı fiyattan satışa devam ediyor. (ve satıcısı Amazon) Artıları: Görüntüsü gerçekten çok güzel...
Arkadaşlar ben konu açılmadan önce salı sabahı satın almıştım. Aynı modelin full HD olanı var ben de memnunum 4 senedir kullanıyorum. Bu başlıktaki model yeni çıkmış 1-2 aylık henüz ondan hiçbir bilgisine ulaşılamıyor. Monitör genel olarak güzel, ekranın tam ortasında 3 sol alt köşesinde 1 ölü piksel çıktı. 2 yeşil 2 kırmızı renkte görünüyorlar toplam 4 tane. Değişimini isteyeceğim. Görüntü kalitesini genel olarak beğendim çok detaylı anlamam fakat UFO testi açtım ghosting hiç yok gibi.
The Acer Nitro XV272U KVbmiiprzx is an excellent 1440p gaming monitor. It uses an IPS panel with wide viewing angles, and it has excellent ergonomics, meaning yo...
www.rtings.com
Buradan bakabilirsiniz.
Bu monitör aslında 2019'da üretilmiş ve 2021 yılına kadar satılan monitördü. Tekrardan satışa gelmesi şaşırtıcı. Fakat çıktığı döneme göre ve şu anki fiyatına göre F/P bir ürün oluyor.
Bütçesi düşük olup 2K monitör arayanlar değerlendirebilir.