Acer XZ272PBMIIphx 27" 165Hz Hakkında Sormak İstedikleriniz

Ghosting var mı ?
Var ancak hızlı moda alınca azalıyor ancak parlaklık düşüyor.
Speed 960 Pixels
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Hayırlı olsun.
Teşekkürler.

Son düzenleme:
3 seçenek arasında gidip geliyorum.
Acer XZ272Pbmiiphx 27" 165Hz (HDMI+Display) FreeSync Full HD Fiyatı

Sizce fiyat/performans açısından memnun edici sonuçlar veriyor mu? Oyun oynarken 165 hz olmasının avantajını görüyor musunuz?

Ürün beni oldukça tatmin etti. Maddi durumunuz el veriyorsa LG alabilirsiniz, G-Sync uyumu var. Ben 60Hz'den geçtim ciddi bir fark hissedemedim. Diğer ürün HP ise bildiğim kadarı TN panel ben olsam onu düşünmezdim.

Ürün beni oldukça tatmin etti. Maddi durumunuz el veriyorsa LG alabilirsiniz, G-Sync uyumu var. Ben 60Hz'den geçtim ciddi bir fark hissedemedim. Diğer ürün HP ise bildiğim kadarı TN panel ben olsam onu düşünmezdim.
LG'de çok fazla ışık sızmasıyla karşılaştıklarını belirten kullanıcılar var, o yüzden biraz çekiniyorum. Siz Acer'de böyle bir problemle karşı karşıya kaldınız mı?

Düzeltme: Kusura bakmayın eklemeyi unuttum. Kutu içeriğinden HDMI çıkıyor galiba. Bu yeterli kalıyor mu 165Hz için. Ayrıca G-Sync desteği yok fakat galiba yeni nesil monitörlerde FreeSync olsa bile G-Sync aktif edilebiliyor. Eğer ekran kartınız Nvidia ise G-sync aktifleştirebildiniz mi?

Recep Baltaş'ın dediğine göre hala G-Sync tam uyumlular daha avantajlı. Ben kullanmadım ancak problem olmaz, önemli olan giriş ve çıkış portlarının sürümü. Bu üründe ışık sızması ekran simsiyah olduğunda belli oluyor. Bu tip sahneler nadir olduğu için beni rahatsız etmedi. DisplayPort kablosu gerekli olduğu için daha deneyemedim.

Açıkçası bütçemin dışına çıkabilirim fakat f/p olarak Acer daha iyi gibi gözüküyor. G-Sync desteği için 350 lira fazla verilir mi onu düşünüyorum. Ayriyetten Acerin ekranının kavisli olması + bir özellik olarak görüyorum. Aklımda soru işareti bırakan tek nokta ürün hakkında fazla inceleme videosu olmaması..

Bence hoparlör olması ayrı bir avantaj 50-150 lira ekstra kar etmeyi sağlıyor. Panel farkı var biri IPS diğer VA, Acer alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…