Acer'den gelen e-posta güvenli mi?

805541

Attopat
Bilgisayarımı bayağı uzun süredir kullanıyorum şimdi gelmesi epey şüphe ettirdi sormak istedim. Daha önce hiç gelmemişti. E-posta üzerinde bulunan bağlantıya tıkladığımda Acer hesabınızın şifresini belirleyin diye bir ekrana atıyor. Eski herhangi bir şifremi sormuyor ama yeni şifre ayarlayın diyor sadece.

Screenshot_2024-07-15-14-16-50-76.jpg

Bilgisayarımı bayağı uzun süredir kullanıyorum şimdi gelmesi epey şüphe ettirdi sormak istedim. Daha önce hiç gelmemişti. E-posta üzerinde bulunan bağlantıya tıkladığımda Acer hesabınızın şifresini belirleyin diye bir ekrana atıyor. Eski herhangi bir şifremi sormuyor ama yeni şifre ayarlayın diyor sadece.

Eki Görüntüle 2253215

Hocam Acer ID My ASUS gibi bir şey güvenilir.

Eki Görüntüle 2253215
Güvenilir, endişeniz olmasın.

Site ismi acer-mail, temkinli olun derim.
İnternete mail adresini yazınca acer'in kendi sitesinden bir sayfa çıkıyor orada güvenilir olduğu yazıyor.

Hocam çok büyük ihtimalle dolandırıcı acer'in sitesine baktım böyle bir uzantı yok

Hocam çok büyük ihtimalle dolandırıcı acer'in sitesine baktım böyle bir uzantı yok

Hocam ben yine emin olamadım en iyisi gidip Acer'in kendi sitesinden yapayım e postada bahsedilen işi. Cevaplar için sağ olun yine de.

E posta adresi güvenilirmiş dostlar. Acer'in kendi sitesinden parola sıfırlama isteği gönderdiğimde talimatlar az önce gelen e postayla aynı adresten gönderiliyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı