Diski böldüm 125GB'lık yer açtım. Sonra Apple HFS ile biçimlendirdim. Kurulum rehberini okudum. Mojave imajını indirip Win32 disk imager ile USB 2.0 portundan yazdırdım. 2 gündür uğraşıyorum sonunda ilerleme katettim hadi hayırlısı derken 5DK kala dondu yükleme.
Config dosyasını kurulumda clover da autointelfixed.config seçtim.
Sistem bilgim Acer'e-1 572G i7 4500U 8 GB AMD Radeon HD 8750M.
Güncelleme : sorunu başka bir config dosyası seçerek çözdüm sonunda macos kurdum ses driverını yükledim sonra yeniden başlattığımda apple logosu altbar hiç dolmayacak şekilde kaldı. Verbosu açtım ve aşağıdaki gibi sorunla karşılaştım. Kext leri mi silmeliyim?
Güncelleme other klasöründen eklediğim ses ile ilgili olan kexti blokladım macos tekrar açıldı. E ozaman sesi nasıl halletcez. Yola devam denemelerdeyim....
Config dosyasını kurulumda clover da autointelfixed.config seçtim.
Sistem bilgim Acer'e-1 572G i7 4500U 8 GB AMD Radeon HD 8750M.
Güncelleme : sorunu başka bir config dosyası seçerek çözdüm sonunda macos kurdum ses driverını yükledim sonra yeniden başlattığımda apple logosu altbar hiç dolmayacak şekilde kaldı. Verbosu açtım ve aşağıdaki gibi sorunla karşılaştım. Kext leri mi silmeliyim?
Güncelleme other klasöründen eklediğim ses ile ilgili olan kexti blokladım macos tekrar açıldı. E ozaman sesi nasıl halletcez. Yola devam denemelerdeyim....
Dosya Ekleri
Son düzenleme: