Bekir Sarı Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 34 3 Nisan 2020 #1 Öncelikle selamlar, Foxconn markalı anakarta sahibim ve ACHI modunu nasıl etkinleştireceğimi bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Öncelikle selamlar, Foxconn markalı anakarta sahibim ve ACHI modunu nasıl etkinleştireceğimi bulamadım. Yardımcı olur musunuz?
Yuspedile Megapat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 2.047 Makaleler 2 Çözümler 26 3 Nisan 2020 #2 BIOS'tan. Bulamazsanız BIOS'un fotoğrafını atın bir göz gezdirelim. Artı 0 Eksi
KS KS Bekir Sarı Kilopat Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 34 3 Nisan 2020 #3 Yuspedile dedi: BIOS'tan. Bulamazsanız BIOS'un fotoğrafını atın bir göz gezdirelim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan etkinleştirildiğini biliyordum da yerini bulamamıştım. @Yuspedile Burada mısın? Son düzenleme: 4 Nisan 2020 Artı 0 Eksi
Yuspedile dedi: BIOS'tan. Bulamazsanız BIOS'un fotoğrafını atın bir göz gezdirelim. Genişletmek için tıkla... BIOS'tan etkinleştirildiğini biliyordum da yerini bulamamıştım. @Yuspedile Burada mısın?