gregor cemsa Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 1.465 Çözümler 2 6 Haziran 2022 #131 Sürprizbozan: Boo Bok gibi geçen 30 yıl.
Jave Centipat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 216 6 Haziran 2022 #132 Çoğunuzun mesajları karamsarlık ve ülke durumu ile alakalı. Yapmayın arkadaşlar genç yaşta hayattan soğumayın..
Çoğunuzun mesajları karamsarlık ve ülke durumu ile alakalı. Yapmayın arkadaşlar genç yaşta hayattan soğumayın..
kozmoneustee Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 1.943 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2022 #133 Jave dedi: Çoğunuzun mesajları karamsarlık ve ülke durumu ile alakalı. Yapmayın arkadaşlar genç yaşta hayattan soğumayın.. Genişletmek için tıkla... Sende böyle konu açarsan verilecek cevaplar bunlar hocam. Ülkenin durumundan başka acı gerçek mi var?
Jave dedi: Çoğunuzun mesajları karamsarlık ve ülke durumu ile alakalı. Yapmayın arkadaşlar genç yaşta hayattan soğumayın.. Genişletmek için tıkla... Sende böyle konu açarsan verilecek cevaplar bunlar hocam. Ülkenin durumundan başka acı gerçek mi var?
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 6 Haziran 2022 #134 Jave dedi: Ben başlıyorum ; Half-Life 3 asla çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... "Belkide hayat acı bir gerçek söyleyecek kadar kötü değildir" diye birşey yazmayı çok isterdim. Maalesef en acı gerçek bu olmalı
Jave dedi: Ben başlıyorum ; Half-Life 3 asla çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... "Belkide hayat acı bir gerçek söyleyecek kadar kötü değildir" diye birşey yazmayı çok isterdim. Maalesef en acı gerçek bu olmalı
Barbology Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 303 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Haziran 2022 #135 kozmoneustee dedi: Sende böyle konu açarsan verilecek cevaplar bunlar hocam. Ülkenin durumundan başka acı gerçek mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam mesela kangal sucuğunun kangaldan yapılmadığını öprendiğimde çok büyük bir şok geçirmiştim.
kozmoneustee dedi: Sende böyle konu açarsan verilecek cevaplar bunlar hocam. Ülkenin durumundan başka acı gerçek mi var? Genişletmek için tıkla... Hocam mesela kangal sucuğunun kangaldan yapılmadığını öprendiğimde çok büyük bir şok geçirmiştim.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 6 Haziran 2022 #136 Jave dedi: Çoğunuzun mesajları karamsarlık ve ülke durumu ile alakalı. Yapmayın arkadaşlar genç yaşta hayattan soğumayın. Genişletmek için tıkla... Tüm pozitif duygularımı sömürdüler. Ne güler yüzlülüğüm kaldı ne de mutluluğum, böyle bir ülke de mutlu olmak zor.
Jave dedi: Çoğunuzun mesajları karamsarlık ve ülke durumu ile alakalı. Yapmayın arkadaşlar genç yaşta hayattan soğumayın. Genişletmek için tıkla... Tüm pozitif duygularımı sömürdüler. Ne güler yüzlülüğüm kaldı ne de mutluluğum, böyle bir ülke de mutlu olmak zor.
F4T1H Kilopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 5.483 Çözümler 67 Yer Aksaray Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 an515-58 - 12700H RTX3060M 2x16GB RAM Cinsiyet Erkek Meslek elektrik elektronik mühendisi (3. Senem :D) 6 Haziran 2022 #137 Jave dedi: Ben başlıyorum; Half-Life 3 asla çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama fan made olması dışında sorun yok
Jave dedi: Ben başlıyorum; Half-Life 3 asla çıkmayacak. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama fan made olması dışında sorun yok
Jave Centipat Katılım 24 Temmuz 2020 Mesajlar 216 7 Haziran 2022 #138 F4T1H dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama fan made olması dışında sorun yok Genişletmek için tıkla... Keşke gelse be hocam keşke.
F4T1H dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ama fan made olması dışında sorun yok Genişletmek için tıkla... Keşke gelse be hocam keşke.
The Tribal Chief Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Nisan 2020 Mesajlar 9.524 Makaleler 49 Çözümler 12 7 Haziran 2022 #139 Biber acıdır.(!)
P Percival Kilopat Katılım 10 Temmuz 2014 Mesajlar 896 Makaleler 3 Çözümler 3 7 Haziran 2022 #140 Parasız erkeği annesi bile bir yere kadar sever.