Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 29 Nisan 2025 #11 SSVinvo dedi: Kardeşim ders adı da mı bilmiyorsun yaz ders adını kademesini otur izle 1.videodan itibaren ders ders. Genişletmek için tıkla... kendime ders program ayarlayıp, devletin verdiği kitaplara 0'dan başlamayı düşünüyorum nasıl olur?
SSVinvo dedi: Kardeşim ders adı da mı bilmiyorsun yaz ders adını kademesini otur izle 1.videodan itibaren ders ders. Genişletmek için tıkla... kendime ders program ayarlayıp, devletin verdiği kitaplara 0'dan başlamayı düşünüyorum nasıl olur?
Glarious0 Hectopat Katılım 8 Eylül 2021 Mesajlar 1.880 Çözümler 4 2 Mayıs 2025 #12 Furkan Borak dedi: kendime ders program ayarlayıp, devletin verdiği kitaplara 0'dan başlamayı düşünüyorum nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam AÖL geçtiğiniz de kaçıncı sınıftınız şuan kaçıncı sınıfsınız yani?
Furkan Borak dedi: kendime ders program ayarlayıp, devletin verdiği kitaplara 0'dan başlamayı düşünüyorum nasıl olur? Genişletmek için tıkla... Hocam AÖL geçtiğiniz de kaçıncı sınıftınız şuan kaçıncı sınıfsınız yani?