Açığa geçilirse MSÜ başvurusu iptal olur mu?

emre 5564

Decapat
Yer
TÜRKİYE
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
lenovo 80SM= İŞLEMCİ: İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-6200U CPU @ 2.30GHz, 2400 Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemci, SİSTEM SKU'SU: LENOVO_MT_80SM_BU_idea_FM_Lenovo ideapad 310-15ISK
Meslek
ÖĞRENCİ
Hocam ben kendimi denemek amaçlı MSÜ'ye gireceğim, şu an örgün eğitim olduğum için başvuru yaparken okulumun adı gözüküyor ve son başvuru 7 şubat. Ben 6 şubatta açığa geçeceğim, ben şimdi başvurumu yapsam açığa geçtikten sonra başvuru iptal olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım öncelikle MSÜ hayalleri olan kişiler için, Unutma kesinlikle bir çok insanın hakkına gireceksin, Askerlik gibi kutsal bir görevi yapacak kişileri engelleyeceksin unutma.

Kendini denemek istiyorsan başka şeylere yönel, Senin denemek için girdiğin sınav başkalarının ana amacı, Bende bu sene girecektim ve çoğu kişi MSÜ sınavını ön sınav olarak görüyor :/

Bizimkilerden birkaç kişi açığa geçecek senin gibi, müdür yardımcımız bir sıkıntı çıkmaz dedi.

Arkadaşım öncelikle MSÜ hayalleri olan kişiler için, Unutma kesinlikle bir çok insanın hakkına gireceksin, Askerlik gibi kutsal bir görevi yapacak kişileri engelleyeceksin unutma.

Kendini denemek istiyorsan başka şeylere yönel, Senin denemek için girdiğin sınav başkalarının ana amacı, Bende bu sene girecektim ve çoğu kişi MSÜ sınavını ön sınav olarak görüyor :/
Tercih yapmadıktan sonra kimse kimsenin hakkına girmiyor. Böyle olsa o zaman YÖK'ün MSÜ'ye gireceklerin YKS'ye girmesini önlemeli.

Yani şimdi başvursam olur değil mi?

Bizimkilerden birkaç kişi açığa geçecek senin gibi, müdür yardımcımız bir sıkıntı çıkmaz dedi.

Tercih yapmadıktan sonra kimse kimsenin hakkına girmiyor. Böyle olsa o zaman YÖK'ün MSÜ'ye gireceklerin YKS'ye girmesini önlemeli.

Yani şimdi başvursam sıkıntı olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı