Ben açığa geçmek istiyorum da şu an 10. sınıfım. Sınıf tekrarına kalsam diğer sene açığa kayıt olabiliyor muyum? Forumda baktım da bazıları geçilebilir demiş bazıları ise 2 yıl kalmak gerekiyor diyor. Bilen bir kişi cevaplarsa gerçekten çok sevinirim, kafam karışık.
Ben açığa geçmek istiyorum da şu an 10. sınıfım. Sınıf tekrarına kalsam diğer sene açığa kayıt olabiliyor muyum? Forumda baktım da bazıları geçilebilir demiş bazıları ise 2 yıl kalmak gerekiyor diyor. Bilen bir kişi cevaplarsa gerçekten çok sevinirim, kafam karışık.
DEvamsızlık olayı çok kötü ya önceden bizimkiler bi ara 110 gün okula gitmedi ama geçmişti ilginç 10 gün ne ya evi uzakta olanlar var zaten çoğu kişiler devamsızlıktan kalıyo
Devamsızlık olayı çok kötü ya önceden bizimkiler bir ara 110 gün okula gitmedi ama geçmişti ilginç 10 gün ne ya evi uzakta olanlar var zaten çoğu kişiler devamsızlıktan kalıyor.