Açığa geçmek istiyorum

Massakax

Hectopat
Daha fazla  
Selam, okuduğum bölüm muhasebe üstüne fakat benim aklım muhasebeyi almıyor ve muhasebe okumak istemiyorum, bu puanla gidebileceğim en temiz okul şu an gittiğim okul. Aileme kaç defa söyledim, fakat hep "okuyacaksın" diyor. Ben muhasebe okumak istemiyorum, şu an hafta sonları dönercide çalışıyorum ve günlük 190 lira alıyorum. 3 gün çalışıp kalan 3 gün ise yazılım hakkında kendimi geliştirmeyi düşünüyorum. Ailem bu konu için çok katı, gerçekten moralim ve psikolojim çok bozuldu sürekli hayatımı bitirmeyi düşünüyorum. Yardımcı olur musunuz? Ayrıca saat 4.35 gibi okuldan çıkıyorum, 5 gibi anca evde oluyorum ve 5.30 gibi spora gidiyordum, hafta içi böyle geçiyor. Hafta sonu ise cumartesi saat 9'da işten çıkıyorum ve direkt çantam ile spora gidip sporumu yapıyorum, pazar günleri ise saat 11 de uyanıp işe gidiyorum ve eve gelip dinleniyorum, yani haftanın 7 günü doluyum. Sadece pazar günü işe gidip geliyorum diğer günler iş-okul-spor şeklinde geçiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açığa geçsen de 12. sınıfta stajını tamamlaman gerekecek. Eğer verimli şekilde çalışabiliceksen açığa geçmek şuan mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…