Açığa geçmek mantıklı mı?

Şuan ki lise eğitimimizdeki sınavlar cidden zor değil nasıl kalıyorsunuz hiç anlamıyorum. Sınav zamanı sadece 1 ders için 1 saat ayırıp çalışsanız bile 50 üstü not alırsınız. Ben okulu sevmiyorum cart curt diye bahane aramayın bende sevmiyorum ama çatır çatır hepsini geçip lisemi bitirdim ortalamam hep 80'lerdeydi. Yerinde olsam açığa geçip internetten kendimi geliştireceğim bir alan bulurum. Yazılım, dil öğrenmek vesaire. Çünkü hem sabahın köründe okula gidip saçma sapan öğrenci ve hocalarla uğraşmıyorsun. Arkadaş konusuna gelirsek ben önemsediğim konu değil orasını sen düşün senin kararın.

Geçen sene bende kalmıştım. Bilseydim geçerdim açığa.

Herkesin gittiği okul denk geldiği ortam veya zaman sistem farklı, ayrıca sınavlar klasik ve orta seviye evet ne zor ne kolay ama ben çok çalışmadım sınavlardan önceki hafta ve sınav haftası çalışıyordum ben hatayı 1. Dönem ettim herkes 70 80 alirken 40 50 aldim yoksa gecerdim sinifi

Öyleyse bilemem ancak üniversiteye giderken lisede güzelmiş diyorum. Liseye giderken de ortaokul güzelmiş diyordum. Yani anlayacağın hep geçmiş daha güzel gelebilir sana. İyice düşünüp karar vermelisin bir işte çalışssan daha mı mutlu olucaksın öyleyse onu yap tabiki.

Sınıfta kalıp açığa geçip bir üst sınıfa geçeceğinizi kim söyledi? Öyle birşey yok 9.sınıfta kalmışsınız 9.sınıftan devam edeceksiniz.

Hocam ne yaptın aynı durumdayım şu an bende ve benim de hayalim aynı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…