Açığa geçmeli miyim?

554465

Centipat
Ben imam hatip proje okulunda okuyorum ve bugün liseye başldım ilk sınavımdan 0 aldım ve açığa geçmeyi düşünüyorum. Sizce geçmeli miyim? Ve açıkta okuyan varsa artıları eksileri o söyleyebilir mi? Ve açığa şimdi geçebilir miyim yoksa 2. dönemi beklemek zorunda mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk elin günahı olmaz. 2. sınavından da sıfır alırsan geç bence.

Eğer ki tek başına çalışabileceğine inanıyorsan oto kontrolün varsa geçebilirsin ama 9.sınıfta erken gibi.

Kayıt yenileme tarihlerinde açık liseler öğrenci alıyor. Evde otururken dil öğrenebilirsin, belki okulu daha iyi bile kontrol edebilirsin ama bu senin nefsine bağlı. Ben okula harcadığım vakiti evde daha iyi değerlendirebilirim diyorsan geçmemen için bir sebep yok fakat unutma ki uzun bir süreç. Kontrolü kaybedebilirsin.

İlk sınavdan okula gittiğin halde sıfır aldıysan açığa geçtiğin zaman eğitim hayatına güle güle diyebilirsin.
Bu kadar ümitsiz olmayın. Okulda dersi uykusuzluktan, yorgunluktan dinlememiş olabilir.

Lisenin ilk sınavlarının günahı olmaz. İkinci sınavları bekleyin, güzelce çalışın. Neden düşük aldığınızın sebebini de bulup çözüm arayın. Yine olmazsa çalışacağınıza inanıyorsanız açığa geçebilirsiniz.

Hayır. Asosyal biri olur çıkarsın. En azından okuldan 2-3 kaliteli adam bulup dost olman lazım. Sınavlar da çalışınca yapılıyor. Okulda çalışmıyorken açığa geçince hayatta çalışmazsın, kendi hayatını çöpe atarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…