5 554465 Centipat Katılım 19 Haziran 2022 Mesajlar 22 1 Kasım 2022 #11 Pluxy01 dedi: Hayır. Asosyal biri olur çıkarsın. En azından okuldan 2-3 kaliteli adam bulup dost olman lazım. Sınavlar da çalışınca yapılıyor. Okulda çalışmıyorken açığa geçince hayatta çalışmazsın, kendi hayatını çöpe atarsın. Genişletmek için tıkla... Ben zaten asosyal biriyim ıraklı olduğum için hiç arkadaşım yok yani kimse olmak istemiyor F 16 Fighting Falcon dedi: 9. Sınıfta çok mantıklı değil bence ama sen bilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Başka forumlardada aynı konuyu açtım herkes erken diyor beni aydınlatırsanız sevinirim Son düzenleme: 1 Kasım 2022
Pluxy01 dedi: Hayır. Asosyal biri olur çıkarsın. En azından okuldan 2-3 kaliteli adam bulup dost olman lazım. Sınavlar da çalışınca yapılıyor. Okulda çalışmıyorken açığa geçince hayatta çalışmazsın, kendi hayatını çöpe atarsın. Genişletmek için tıkla... Ben zaten asosyal biriyim ıraklı olduğum için hiç arkadaşım yok yani kimse olmak istemiyor F 16 Fighting Falcon dedi: 9. Sınıfta çok mantıklı değil bence ama sen bilirsin tabii. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Başka forumlardada aynı konuyu açtım herkes erken diyor beni aydınlatırsanız sevinirim