Açığa geçtikten sonra meslek lisesine tekrar başlanır mı?

• Konuyu başlatan ryuk_1
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 105

ryuk_1

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba abilerim, size bir şeyler soracağım. Ben 9. sınıf lise öğrencisiyim ve benim için lise gerçekten zorlu ve kötü geçiyor. Bunu uzun tutmayacağım. Ailem ile konuştum, açığa geçmeme izin vereceklerini söylediler ama ben şöyle yapmayı düşünüyorum: 1 sene bilerek kalıp açığa geçeceğim ama 11. sınıfta bir meslek lisesine tekrar başlayıp hem meslek lisesi mezunu olup hem de meslek öğrenmek istiyorum. Yani böyle bir şey yapmam mümkün mü? İzin veriliyor mu? Bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim.

Meslek lisesine geçersen tekrar 9. sınıftan başlarsın bu yüzden 3 yılını yakmanın bir manası yok. Geçiş yapacaksan şimdi yap ya da MESEM'e başvurabilirsin illahi meslek öğrenmek istiyorsan.

Merhaba abilerim, size bir şeyler soracağım. Ben 9. sınıf lise öğrencisiyim ve benim için lise gerçekten zorlu ve kötü geçiyor. Bunu uzun tutmayacağım. Ailem ile konuştum, açığa geçmeme izin vereceklerini söylediler ama ben şöyle yapmayı düşünüyorum: 1 sene bilerek kalıp açığa geçeceğim ama 11. sınıfta bir meslek lisesine tekrar başlayıp hem meslek lisesi mezunu olup hem de meslek öğrenmek istiyorum. Yani böyle bir şey yapmam mümkün mü? İzin veriliyor mu? Bilginiz varsa yazarsanız çok sevinirim.
Saçma. 11'de meslek lisesine gidip seçeceğin mesleğe 2 yıl geç kalacaksın bu da seni zorlar pişman olursun boşver. Zaten geçsende 9'dan başlıyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı