Açığa nasıl geçilir?

koldaseray

Kilopat
Yer
Hawkins Indiana
Daha fazla  
Yeni alınan kararla normal bir öğrenci açığa nasıl geçebilir? Yardıma ihtiyacım var. Tüm planım dershanem falan çöp olacak. Nasıl geçebilirim? Öneriniz var mı?

Geçebileceğini sanmıyorum.

''Millî sporcular, kaynaştırma öğrencileri, koruma kanunu kapsamındaki öğrenciler, şehit ve gazi çocukları gibi özel durumlara sahip olan öğrencilerin açık liseye nakilleri yapılabilecek. Yönetmelik ile milli sporcular, kaynaştırma öğrencileri, koruma kanunu kapsamındaki öğrenciler, şehit ve gazi çocukları, Bakanlıkça mazereti uygun görülenler ile yönetmeliğin ilgili hükümlerine göre örgün ortaöğretim kurumlarında okuma hakkını kaybeden öğrenciler gibi istisnalar dışında açık liseye nakil ve geçişler yapılamayacak.''

Kaynak: Açık liseye geçiş kaldırıldı mı? Açık liseye nasıl geçilir?.

Arkadaşlar gitmeyeceğim okula artık sınıfta kalıyor muyum ne oluyor onlara kalmış teşekkürler cevaplar için başka öneriniz varsa değerlendirebilirim.

Hocam sizce depremzedeler açığa geçebilir mi?

Yahu bre ben yükseköğretim için hazırlık yapacağım ama bu zaman kaybı ve hiçbir şey öğretmeyen sistem yüzünden takılı kaldık.

Ne güzel sınav rutinini oturtmuştum şimdi saat 7'den 4.30 kadar okulda olacağız ve bence okul evde çalışmak kadar verimli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…