OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.726 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 22 Eylül 2023 #1 Merhaba. Son gün 16 Ekim'de. Kayıtlar kapanmadan nasıl geçebilirim, Bunun bir yolu falan yok mu? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2023
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Eylül 2023 #2 Buradaki maddeler disinda gecmenizin yolu yok. Bahane aramayin kendinize. S.S.S Millî Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi aol.meb.gov.tr
Buradaki maddeler disinda gecmenizin yolu yok. Bahane aramayin kendinize. S.S.S Millî Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi aol.meb.gov.tr
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 22 Eylül 2023 #3 Geçmiyorsunuz diye biliyorum.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.394 Çözümler 6 22 Eylül 2023 #4 Geçmek için şart mı vardı? 2016'da direkt gidip kayıt yaptırmıştım.
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Eylül 2023 #5 Algoritmik dedi: Geçmek için şart mı vardı? 2016'da direkt gidip kayıt yaptırmıştım. Genişletmek için tıkla... Onlar degiseli cok oluyor. Kayitlar kapatildi, sadece belirli durumlarda gecilebiliyor.
Algoritmik dedi: Geçmek için şart mı vardı? 2016'da direkt gidip kayıt yaptırmıştım. Genişletmek için tıkla... Onlar degiseli cok oluyor. Kayitlar kapatildi, sadece belirli durumlarda gecilebiliyor.
Algoritmik Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 4.394 Çözümler 6 22 Eylül 2023 #6 Ywja dedi: Onlar degiseli cok oluyor. Kayitlar kapatildi, sadece belirli durumlarda gecilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Talep çok olduğu için mi?
Ywja dedi: Onlar degiseli cok oluyor. Kayitlar kapatildi, sadece belirli durumlarda gecilebiliyor. Genişletmek için tıkla... Neden ki? Talep çok olduğu için mi?
Y Ywja Femtopat Katılım 16 Eylül 2023 Mesajlar 956 Makaleler 1 Çözümler 5 22 Eylül 2023 #7 Algoritmik dedi: Neden ki? Talep çok olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Klasik yonetim iste, bilmiyorum tam nedenini.
Algoritmik dedi: Neden ki? Talep çok olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Klasik yonetim iste, bilmiyorum tam nedenini.
S supprime Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 2.538 Makaleler 1 Çözümler 8 22 Eylül 2023 #8 Algoritmik dedi: Neden ki? Talep çok olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır kolej sahipleri zarar ettiği için yapıldı veliler öğrencileri dershaneye veriyordu bu da kolejlere zarar ettiriyordu bir kez daha anladık ki devletleri başkanlar değil şirketler yönetir.
Algoritmik dedi: Neden ki? Talep çok olduğu için mi? Genişletmek için tıkla... Hayır kolej sahipleri zarar ettiği için yapıldı veliler öğrencileri dershaneye veriyordu bu da kolejlere zarar ettiriyordu bir kez daha anladık ki devletleri başkanlar değil şirketler yönetir.
OnePC Kilopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 6.726 Makaleler 7 Çözümler 9 Yer Türkiye 22 Eylül 2023 #9 Ywja dedi: Buradaki maddeler disinda gecmenizin yolu yok. Bahane aramayin kendinize. S.S.S Millî Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi aol.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla... Çözger raporum var ama. 432150 dedi: Geçmiyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözger raporum var da. Algoritmik dedi: Geçmek için şart mı vardı? 2016'da direkt gidip kayıt yaptırmıştım. Genişletmek için tıkla... Artık zorlaştırıldı.
Ywja dedi: Buradaki maddeler disinda gecmenizin yolu yok. Bahane aramayin kendinize. S.S.S Millî Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi aol.meb.gov.tr Genişletmek için tıkla... Çözger raporum var ama. 432150 dedi: Geçmiyorsunuz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Çözger raporum var da. Algoritmik dedi: Geçmek için şart mı vardı? 2016'da direkt gidip kayıt yaptırmıştım. Genişletmek için tıkla... Artık zorlaştırıldı.
T TechnoMisafir12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2020 Mesajlar 1.359 22 Eylül 2023 #10 Maalesef kolejler ve fen liseleri için hepimiz mağdur olduk.