Açığa nasıl geçilir?

lenarien

Attopat
Daha fazla  
Arkadaşlar son senem ve cok sıkıntılı geçiyor. Açığa almak istiyorum ama şartları karşılaşıyorum. Tek çarem hafızlık ile açığa almak kurs belgesi alıp okulu açığa alsam sonra kursa gitmesem beni atarlar mı veya açık lisemi iptal ederler mi? Ya da başka yolu var mı şu açığa almanın çevresinde açığa geçen veya kendisi geçen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lisanslı sporcuysan da geçebiliyorsun sanırım.

Hocam son güncellemeden sonra çok zorlaştı. Bende geçmek istiyorum ama çok zor. Lisansın olacak, süreğen, okula gitmeni etkileyecek bir hastalığın olacak ve doktordan okula gidemez diye rapor alacaksın ya da işte diyanete bağlı bir hafızlık okulunda kayıtlı gözüküyor olman lazım. Bende geçmek için ara kayıt dönemini bekliyorum. Hafızlık yoluyla geçmeyi deneyeceğim.

Merhaba, ben açık lise öğrencisiyim. Hafızlık okuyacaksanız açık liseye geçebilirsiniz. Ama bunun dışında kayıtlar yapılamıyor maalesef. Geçtiğimiz yıllarda açık liselere geçişler zorlaştırıldı.
Şunu da belirteyim ben açık liseye özel problemler dolayısıyla geçmiştim.

Hafızlık kursuna yazılıp geçeceğim zaten tek çarem bu. Merak ettiğim şey işimi hallettikten sonra kurstan çıksam sıkıntı olur mu öyle yapanlar var bazıları olur bazıları olmaz diyor.

Bende öyle yapacağım babamla pazartesi halk eğitime gidip sorucaz umarim yardımcı olurlar dayanamıyorum artık.

Bende öyle yapacağım babamla pazartesi halk eğitime gidip sorucaz umarim yardımcı olurlar dayanamıyorum artık.

Peki geçince ileride bir sıkıntı oluyor mu yani açık lise iş olanaklarını azaltır mı?

Son düzenleme:
İş ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum ama kariyerinde yatılı kuran kursu gözükeceği için belki bazı yerlerde sorun yaşaytabilirsin. Şimdi açık açık yazamıyorum ama

İş ile ilgili bir sorun olacağını sanmıyorum ama kariyerinde yatılı kuran kursu gözükeceği için belki bazı yerlerde sorun yaşaytabilirsin. Şimdi açık açık yazamıyorum ama.

AA nasıl yani ama ben 5. sinifta da gitmistim hafizliga sonra birakmistim yani o da mi sorun. Ön lisans saglik okicam yurt disi hayalim yok sonucta cok sorun olur mu cogu kisi alma aciga zaten az kaldi diyor 6 ay diyor ama 6 ay dile kolay

11.sınıfım bir sene sınıfta kalıp öyle geçmeyi düşünüyorum, türkiyede bir sene daha örgün eğitimi kaldıramam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…