L lenarien Attopat Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Kadın 28 Aralık 2024 #21 MustafaMrc7 dedi: Yanlış bilmiyorsam 2 sene sınıfta kalman lazım açığa geçmek için. Genişletmek için tıkla... Al iste demek oluru yok xD. Muas dedi: Hayır, 2 sene sınıfta kalırsan zorunlu olarak açığa geçiyorsun. Eğer bir sene sınıfta kalırsan isteğe bağlı geçebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladim ben sinifta kalmayi tercih etmiyorum cunku bir an once universiteye gitmek istiyorum zaten son senem pazartesi konusucaz oldu oldu olmadi artik 6 ay disimi sikicam yapacak bir şey yok. Son düzenleme: 28 Aralık 2024
MustafaMrc7 dedi: Yanlış bilmiyorsam 2 sene sınıfta kalman lazım açığa geçmek için. Genişletmek için tıkla... Al iste demek oluru yok xD. Muas dedi: Hayır, 2 sene sınıfta kalırsan zorunlu olarak açığa geçiyorsun. Eğer bir sene sınıfta kalırsan isteğe bağlı geçebiliyorsun. Genişletmek için tıkla... Anladim ben sinifta kalmayi tercih etmiyorum cunku bir an once universiteye gitmek istiyorum zaten son senem pazartesi konusucaz oldu oldu olmadi artik 6 ay disimi sikicam yapacak bir şey yok.