Windows kurulum USB’si ile yapabilirsin, detaylı anlatımı için;
Bu çok uzun bir adım.
net user %username% 123456
bu yazıyı not defterine yazıp q.bat olarak kaydet dosya tipini Tüm dosyalar seç. Sonra res at
Bilgisayarı açamadan bunu nasıl yapacak ?
Laf atmak için söylemiyorum gerçekten yapılıyorsa mesela başka bir pcde bunu yapıp kullanabiliyorsak daha iyi anlatırsanız benim de işime yarar.
Bu çok uzun bir adım.
net user %username% 123456
bu yazıyı not defterine yazıp q.bat olarak kaydet dosya tipini Tüm dosyalar seç. Sonra res at
1.si Dostum adam bilgisayarın açık olduğunu belirtmiş.Bilgisayarı açamadan bunu nasıl yapacak ?
Laf atmak için söylemiyorum gerçekten yapılıyorsa mesela başka bir pcde bunu yapıp kullanabiliyorsak daha iyi anlatırsanız benim de işime yarar.
Yani 5 dakika videoyu izleyerek yapmak size göre daha basit olabilir ben alttaki 3 saniye sürmeyen yöntemi tercih ederdimBence @Deniz Örs arkadaşımızın dediği yöntem daha basittir. Diğer yöntem daha hızlı ancak karışık gelebilir.
Biraz eksik olmuş gif ile anlatmaya çalıştım. Yönetici olarak çalıştırmayı unutmayın.
1.si Dostum adam bilgisayarın açık olduğunu belirtmiş.
2.si kapalı dahi olsa kırmak 5 dakika sürmez.
3.sü altta giften bakarak yapabilirsin.
Yani 5 dakika videoyu izleyerek yapmak size göre daha basit olabilir ben alttaki 3 saniye sürmeyen yöntemi tercih ederdim
Eki Görüntüle 357833
Çok özür dilerim benim aptallığım, benim attığım şey şifreyi kırmaktı..
Ben bilgisayara ulaşamıyor sandım.
Çok özür dilerim benim aptallığım, benim attığım şey şifreyi kırmaktı..
Ben bilgisayara ulaşamıyor sandım.
Bende yanlış anlamışım, @manrotten abimizi dinliyoruz.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.