Waoner Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 308 6 Ocak 2023 #1 Selam, son dönemlerde oynadığım oyunlar artık sıktı. Ben de hikaye tabanlı oyun arayışına girdim açık dünya dahil bir şekilde. Bunun için önerileriniz var mıdır?
Selam, son dönemlerde oynadığım oyunlar artık sıktı. Ben de hikaye tabanlı oyun arayışına girdim açık dünya dahil bir şekilde. Bunun için önerileriniz var mıdır?
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 6 Ocak 2023 #2 Bulabildiğim tüm Türkçe açık dünya oyunları çok saçma geldi. Ama Grand Theft Auto San Andreas veya Vegas Gangsteri olabilir.
Bulabildiğim tüm Türkçe açık dünya oyunları çok saçma geldi. Ama Grand Theft Auto San Andreas veya Vegas Gangsteri olabilir.
Waoner Hectopat Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 308 9 Ocak 2023 #3 Grandfather dedi: Bulabildiğim tüm Türkçe açık dünya oyunları çok saçma geldi. Ama Grand Theft Auto San Andreas veya Vegas gangsteri olabilir. Genişletmek için tıkla... GTA V'e ganstar Vegas'ı yıllarca oynadım sıkıcı gelir artık.
Grandfather dedi: Bulabildiğim tüm Türkçe açık dünya oyunları çok saçma geldi. Ama Grand Theft Auto San Andreas veya Vegas gangsteri olabilir. Genişletmek için tıkla... GTA V'e ganstar Vegas'ı yıllarca oynadım sıkıcı gelir artık.
Kağan K Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Nisan 2016 Mesajlar 1.849 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #4 Senin oynadığın oyunlar neydi hocam?
aegeanfisk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 2.112 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2023 #5 Genshin Impact olabilir mi?