Arkadaşlar selam. Başlıktan da anladığınız üzere sizlerden açık dünya oyun önerisi istiyorum. Bahsettiğim oyunların GTA ve Mafia gibi sağlam bir hikaye, sağlam bir oynanış ve iyi bir harita sunması yeterli. Önerirseniz memnun olurum. Teşekkürler.
Ben co-op veya ekip ile birlikte Dying Light'ın açık dünyasını keşfetmekten çok keyif almıştım, Witcher 3'ün açık dünyası da güzel aslında yan görevler çok güzel serpiştirilmiş.
RDR2'yi satın almıştım ancak hem yeterli depolama alanım olmadığından hem de GTA 5'in üstüne çok ağır kaldığından 3-4 saat kadar oynayıp silmiştim. O kısa sürede bile oyun kendini göstermişti ama şartlar el vermedi. Çok kıyak oyun.
Ben co-op veya ekip ile birlikte Dying Light'ın açık dünyasını keşfetmekten çok keyif almıştım, Witcher 3'ün açık dünyası da güzel aslında yan görevler çok güzel serpiştirilmiş.
Evet Dying Light'ı kardeşimle oynamıştım zombi temasındaki en iyi oyunların başında net gelir. Ama benim açık dünyadan kastım daha GTA gibi yapımlar, yine de teşekkürler.
Arkadaşlar selam. Başlıktan da anladığınız üzere sizlerden açık dünya oyun önerisi istiyorum. Bahsettiğim oyunların GTA V'e Mafia gibi sağlam bir hikaye, sağlam bir oynanış ve iyi bir harita sunması yeterli. Önerirseniz memnun olurum. Teşekkürler.