MelihMermer Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #1 Sistemim = GTX 950, i5-750, 4 GB RAM. Oynadığım oyunlar = Skyrim, Witcher 3, Far Cry tüm serileri. Bayağıdır oyun oynamıyorum son oynadığım oyunlar beni oyun dünyasından soğuttu, güzel tavsiyeleriniz varsa yazmanızdan mutlu olurum.
Sistemim = GTX 950, i5-750, 4 GB RAM. Oynadığım oyunlar = Skyrim, Witcher 3, Far Cry tüm serileri. Bayağıdır oyun oynamıyorum son oynadığım oyunlar beni oyun dünyasından soğuttu, güzel tavsiyeleriniz varsa yazmanızdan mutlu olurum.
Cangg Hectopat Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 612 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #2 Assassin's Creed Serisi. Witcher 3'ü oynamışsın ama 2'de dene bence.
MelihMermer Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #3 Cangg dedi: Assassin's Creed serisi. Witcher 3'ü oynamışsın ama 2'de dene bence. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum Assassin's Creed serisini tamamen bitirdim Odyssey ve Origins hariç. Öneri için teşekkürler.
Cangg dedi: Assassin's Creed serisi. Witcher 3'ü oynamışsın ama 2'de dene bence. Genişletmek için tıkla... Yazmayı unutmuşum Assassin's Creed serisini tamamen bitirdim Odyssey ve Origins hariç. Öneri için teşekkürler.
Hellblazer Aku Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 1.785 Makaleler 4 Çözümler 1 Yer Whiterun Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #4 Fallout New Vegas. Horizon Zero Dawn. Ac Odyssey.
A Agarwaen3 Decapat Katılım 2 Temmuz 2020 Mesajlar 639 Çözümler 3 12 Kasım 2020 #5 Pek açık dünya denemez belki ama Tomb Raider 2013 önerebilirim.
MelihMermer Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #6 Hellblazer Aku dedi: Fallout New Vegas. Horizon Zero Dawn. AC Odyssey. Genişletmek için tıkla... Keşke sistemim yetseydi.
Hellblazer Aku dedi: Fallout New Vegas. Horizon Zero Dawn. AC Odyssey. Genişletmek için tıkla... Keşke sistemim yetseydi.
nih Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 4.688 Makaleler 1 Çözümler 45 12 Kasım 2020 #8 MelihMermer dedi: Keşke sistemim yetseydi. Genişletmek için tıkla... Fallout: New Vegas'a sisteminiz rahat yetecektir.
MelihMermer dedi: Keşke sistemim yetseydi. Genişletmek için tıkla... Fallout: New Vegas'a sisteminiz rahat yetecektir.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 12 Kasım 2020 #9 demokan05 dedi: The outer worlds Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonu leş, o sistemle oynarsa saçını başını yolar muhtemelen. Grafik takıntın yoksa Fallout New Vegas çok iyi bir RPG oyundur. Fallout 4 de oynayabilirsin. Genshin Impact deneyebilirsin. Assassin's Creed Origins'den önceki oyunlar RPG oyunu değil bu arada.
demokan05 dedi: The outer worlds Genişletmek için tıkla... Oyunun optimizasyonu leş, o sistemle oynarsa saçını başını yolar muhtemelen. Grafik takıntın yoksa Fallout New Vegas çok iyi bir RPG oyundur. Fallout 4 de oynayabilirsin. Genshin Impact deneyebilirsin. Assassin's Creed Origins'den önceki oyunlar RPG oyunu değil bu arada.
MelihMermer Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 92 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #10 Fatalis dedi: Oyunun optimizasyonu leş, o sistemle oynarsa saçını başını yolar muhtemelen. Grafik takıntın yoksa Fallout New Vegas çok iyi bir RPG oyundur. Fallout 4'de oynayabilirsin. Genshin ımpact deneyebilirsin. Assassin's Creed Origins'den önceki oyunlar RPG oyunu değil bu arada. Genişletmek için tıkla... Fallout 4'ün konusu nedir acaba Fallout'un hiçbir serisini oynamadım.
Fatalis dedi: Oyunun optimizasyonu leş, o sistemle oynarsa saçını başını yolar muhtemelen. Grafik takıntın yoksa Fallout New Vegas çok iyi bir RPG oyundur. Fallout 4'de oynayabilirsin. Genshin ımpact deneyebilirsin. Assassin's Creed Origins'den önceki oyunlar RPG oyunu değil bu arada. Genişletmek için tıkla... Fallout 4'ün konusu nedir acaba Fallout'un hiçbir serisini oynamadım.