Skyrim 60-70 saate yakın oynadım, Fallout'lara baktım. Witcher oyunlarını sevmiyorum, Dragon age serisi ilgimi çekmiyor. Bunlar dışında Türkçe yaması olan, sağlam RPG öğeleri barındıran bir RPG oyunu arıyorum. Önerilerinizi bekiyorum...
Konuya hiç bir katkısı olmayacağını biliyorum ancak belki başkaları gelir de başka oyunlar önerir biz de faydalanırız diye mesaj bırakıyorum. AC : Odyssey
Kusursuza yakın olduklarından ve ek olarak RPG olduklarından şüpheliyim. Bana böyle haritaya bırakılıp farklı farklı hikayeler dinleyip, dungeon'larda yaratık kesebileceğim tarzda bir oyun lazım.
Kusursuza yakın olduklarından ve ek olarak RPG olduklarından şüpheliyim. Bana böyle haritaya bırakılıp farklı farklı hikayeler dinleyip, Dungeon'larda yaratık kesebileceğim tarzda bir oyun lazım.
Primal haric herhangi birine maksimum 2 saat dayanabildim. JC'ye ucuncu oyundan sonra o kadar bile dayanamadim. Kendini en cok tekrar eden acik dunya oyunu olabilir ya JC oyunlari. FC serisi de baydi artik hic farkli bir sey gormuyoruz maalesef.
Skyrim 60-70 saate yakın oynadım, Fallout'lara baktım. Witcher oyunlarını sevmiyorum, Dragon age serisi ilgimi çekmiyor. Bunlar dışında Türkçe yaması olan, sağlam RPG öğeleri barındıran bir RPG oyunu arıyorum. Önerilerinizi bekiyorum...
Zamanında bakmıştım buna da, bi 6-7 saat oynadım ama sonra bu da sarmadı. Aslında Zelda: Breath of the Wild oynamak istiyorum da emülatörden kurması etmesi o kadar uğraştırıyor ki boşver diyip bırakıyorum.
Zamanında bakmıştım buna da, bi 6-7 saat oynadım ama sonra bu da sarmadı. Aslında Zelda: Breath of the Wild oynamak istiyorum da emülatörden kurması etmesi o kadar uğraştırıyor ki boşver diyip bırakıyorum.