Açık kapı fiber altyapı talebi sonrası dönüş olmadı

ThunderStruck

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Monitoring Uzmanı
Açık kapı üzerinden adresime fiber altyapı çalışması başlatılması veya en azından ön prosedür hakkında bilgilendirilmem için başvuru yaptım. Açık kapıdaki başvurum kapandı ve sonuç olarak "şikayetinize istinaden Türk Telekom tarafınızla iletişime geçecektir." cevabı geldi.

Başvurumun üstünden 70 gün geçti ancak Türk Telekom tarafından hala bir dönüş yok.

Ek olarak Twitter üzerinden TurkNet'e böyle bir istekte bulunduğuma dair yazı göndermiştim, TurkNet'ten gelen cevap ise "Türk Telekom" ile iletişime geçmem gerektiği. Daha sonra aynı konuyu Türk Telekom'a ilettim var Türk Telekom, TurkNet ile görüşmem gerektiğini söyledi.

Sitede oturmuyorum. Artık kafaya koydum ve bu düşük hız internet rezilliğinin son bulmasını istiyorum.

Eğer varsa sizlerden dilekçe örneği, dilekçeyi vermem gereken yer gibi şartları bana yardım amacıyla belirtirseniz çok sevinirim.

GigaFiber talepleri sitemiz üzerinden iletilmektedir. Talepler doğrudan proje ekibimize iletiliyor. Bölgeden gelen taleplerin yoğunluğuna ve altyapının uygunluğuna göre değerlendirme yapılıyor ve uygun görülmesi durumunda proje bölgelerine dahil ederek çalışmalara başlatılıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…