ddogualgan Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #1 Merhaba. Ben 11. sınıfım 12 sınıfı açıktan okumak istiyorum daha önce kayıt için gittiğimde (haziranda) oradaki adam sizinki temmuzda demişti fakat internette temmuz hakkında bir şey yazmıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Merhaba. Ben 11. sınıfım 12 sınıfı açıktan okumak istiyorum daha önce kayıt için gittiğimde (haziranda) oradaki adam sizinki temmuzda demişti fakat internette temmuz hakkında bir şey yazmıyor bilen arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
Maylovaci Hectopat Katılım 9 Mayıs 2022 Mesajlar 351 Çözümler 2 3 Temmuz 2023 #2 23 Haziranda son buldu diye biliyorum. Ama sınıf bazındaysa bi bilgim yok.
ddogualgan Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #3 Maylovaci dedi: 23 Haziranda son buldu diye biliyorum. Ama sınıf bazındaysa bi bilgim yok. Genişletmek için tıkla... 21 inde gitmiştim bunu 23 haziran diye yazıyor dediğimde o senin için değil dedi
Maylovaci dedi: 23 Haziranda son buldu diye biliyorum. Ama sınıf bazındaysa bi bilgim yok. Genişletmek için tıkla... 21 inde gitmiştim bunu 23 haziran diye yazıyor dediğimde o senin için değil dedi