Açık lise ders seçimi nasıl olmalı?

corgumo

Centipat
Arkadaşlar dersleri nasıl seçeceğiz? 10 sınıftayım açığa geçtim. 2 tane edebiyat ortak var 4 ve 3 diye şöyle bir şey mi yapacağız?
İlk 3'ü seçip sınavına girip sonra 4 mü seçeceğiz? İkisini birden seçersek ne oluyor veya bu dersleri seçtikten sonra ne yapacağız?

Arkadaşlar dersleri nasıl seçeceğiz? 10 sınıftayım açığa geçtim. 2 tane edebiyat ortak var 4 ve 3 diye şöyle bir şey mi yapacağız?
İlk 3'ü seçip sınavına girip sonra 4 mü seçeceğiz? İkisini birden seçersek ne oluyor veya bu dersleri seçtikten sonra ne yapacağız?

Nasıl açığa geçtiniz?

Oradaki seçmeli olmayan tüm dersleri seçmek zorundasınız seçmeliler sana kalmış istiyorsan seç istemiyorsan seçme 3 demek 10. sınıfın 1. dönemi 4 demek 10. sınıfın 2. dönemi 5 6 7 öyle devam ediyor. 20 21 Aralıkta 3 derslerinin sınavı olacak.

Nasıl açığa geçtiniz?

Ben 5 6 defa halk eğitim e gittim orada bilgilerinizi alıp bilgisayara bakıyorlar ve geçip geçemiyeceğini söylüyorlar bana 1 defa daha sınıfta kalmamı söylemişlerdi ama son kez gittiğimde geçebileceğimi söylediler sistem ve kurallar sürekli değişiyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı