Açık lise ders seçimi unutulursa ne yapılmalı?

en3s19

Hectopat
Daha fazla  
Yeni dönem için kayıt yapabildim ama ders seçimini kaçırdım, sanırım bu durumda otomatik olarak zorunlu ders ve seçmeli dersler seçiliyormuş ama tekrar güncel olarak sormak istedim. 5 tane zorunlu dersim vardı, sistem bunları seçmiş midir? Dönem derslerine baktığım da seçilmiş gözükmüyor.

14 Ekim'de tekrar açılacak ders seçimleri. Seçemezsen de otomatik olarak seçiliyor.

Kendiniz seçin, sonra siteden çıkın kendisi kaydolacaktır.

14 Ekim'de tekrar açılacak ders seçimleri. Seçemezsen de otomatik olarak seçiliyor.

Hocam bu bahsettiğiniz ek sınavmı oluyor ben yeni dönem kayıtı kaçırdım 10 adet seçmeli dersim var ayvayı yedim kısacası.

Hocam bu bahsettiğiniz ek sınavmı oluyor ben yeni dönem kayıtı kaçırdım 10 adet seçmeli dersim var ayvayı yedim kısacası.
Bu sene sadece üniversite öğrencileri için ek sınav ve 2-8 Ekim arası. 14 Ekim'de diğer herkes için açık lise kayıtları ve ders seçimleri tekrar açılacak.

@Swoxie 14 Ekim'de tekrar açılacağı kesin mi? Şu anda seçili ders gözükmüyor, sistem seçti mi seçmedi mi bilemiyorum.

@Swoxie 14 Ekim'de tekrar açılacağı kesin mi? Şu anda seçili ders gözükmüyor, sistem seçti mi seçmedi mi bilemiyorum.

Dönem dersleri ekranında alınan dersleri görebilirsiniz seçmeli dersler de atanmıştır büyük ihtimalle.

Hocam sistem tekrar açıldı ayın 24 üne kadar zamanı var unutmayın yeni aklıma geldiniz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…