3x3 Hectopat Katılım 3 Kasım 2021 Mesajlar 801 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #1 333365 dedi: Ders seçim tarihi başladığında AÖL'ün sitesine gireceksiniz ve almak zorunda olduğunuz dersleri alacaksınız. Kredi bilgilerinizin kısmını SS atar mısınız? Açık öğretim lisesine yeni mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Ben de daha bu sene yeni geçtim. Zorunlu dersler dışında fazladan ders almak mantıklı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Eylül 2023
333365 dedi: Ders seçim tarihi başladığında AÖL'ün sitesine gireceksiniz ve almak zorunda olduğunuz dersleri alacaksınız. Kredi bilgilerinizin kısmını SS atar mısınız? Açık öğretim lisesine yeni mi geçtiniz? Genişletmek için tıkla... Ben de daha bu sene yeni geçtim. Zorunlu dersler dışında fazladan ders almak mantıklı mı?
Mehmetemirilgin Hectopat Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 301 30 Eylül 2023 #2 3x3 dedi: Ben de daha bu sene yeni geçtim. Zorunlu dersler dışında fazladan ders almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene son dönem geçtiğimde matematik bile seçmemiştim. 4 ders falan seçmiştim galiba. Bu sene açığa geçişler kalkmamış mıydı?
3x3 dedi: Ben de daha bu sene yeni geçtim. Zorunlu dersler dışında fazladan ders almak mantıklı mı? Genişletmek için tıkla... Ben geçen sene son dönem geçtiğimde matematik bile seçmemiştim. 4 ders falan seçmiştim galiba. Bu sene açığa geçişler kalkmamış mıydı?