Açık lise e-sınav nedir?

Yavyz

Hectopat
Daha fazla  
Açık lisedeyim mevzun olmama son 1 ortak dersim kaldı. Türk dili edebiyatı (8). Sınavlara hep kağıt üstünden girdim hiç e sınava girmedim. Nasıl oluyor? Arkadaşın dediğine göre MEB'in belirlediği okullara giderek oradaki bilgisayarlar üzerinden oluyormuş bir başkası evden yapıyorsun diyor kafam karıştı doğrusu nedir?

E-sınav, belirlenen sınav merkezlerindeki bilgisayarlar üzerinden yapılıyor. Evden sınav olma durumu, sanırım sadece COVID döneminde uygulanmıştı tam bilemiyorum.

Açık lisedeyim mevzun olmama son 1 ortak dersim kaldı. Türk dili edebiyatı (8). Sınavlara hep kağıt üstünden girdim hiç e sınava girmedim. Nasıl oluyor? Arkadaşın dediğine göre MEB'in belirlediği okullara giderek oradaki bilgisayarlar üzerinden oluyormuş bir başkası evden yapıyorsun diyor kafam karıştı doğrusu nedir?

Bilgisayardan soru'ları çözüyorsun fakat e-sınav merkezine gitmen gerek.

Sınav belgen ve kimliğin ile seçtiğin ilçede ki e sınav merkezine yönlendiriliyorsun sınav zamanı randevu açılıyor gidip bilgisayardan giriyorsun evden sınav pandemi döneminde kaldı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı