Açık lise için sınıfta kalmak mantıklı mı?

Merhaba hedefim polislik, lise 3'üm ve gittiğim okulda disiplin sorunu yaşadım ve disiplin yememek için başka okula nakil aldım. Ancak okul çok kötü, sınıf 43 kişi ve yer bile yok hatta sınıf susmuyor kulaklarım çınladı ders anlatmıyor hocalar sesten dolayı. Zaten kimseyi tanımıyorum çok egolu insanlar vesaire vesaire. Anlayacağınız yalnızım. Hedefim polislik olduğundan aşırı fazla derse ihtiyacım yok fakat açığa geçmeyi düşünüyorum şu an. Baktığım kadarıyla açığa geçmek için tek çare 1 sene sınıfta kalmak. Peki bu kesin çözüm mü açığa geçmek için? Ayrıca açığa geçmek buna değer mi? Sınıfta kalmak polislik için sorun çıkarır mı?
Hocam 1 sene sınıfta kalınca geçildiğine emin misiniz? Ben 2 sene diye biliyorum.

Hocam 1 sene sınıfta kalınca geçildiğine emin misiniz? Ben 2 sene diye biliyorum.

Hocam merhaba evet eminim çünkü ben de 1 kez sınıfta kalarak 2 ay önce geçiş yaptım. Sınıfta kalarak geçebildiğinizi gösteren yasa da şu şekilde:

"Bakanlıkça mazareti uygun görülenler kapsamında;
I) Sınıf tekrarına kalanlardan, bu Yönetmeliğin 59 uncu maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi hükümlerine göre öğrenim hakkı devam eden,"

Hatta buyurun benim kendi kullanıcı arayüzümde ki geçiş nedenim de gözüküyor.

1731917206986.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı