Açık lise kayıt yenileme nasıl yapılır?

metin2oynuyorum

Hectopat
Makaleler
3
18 yaşından küçük olanlar için kayıt yenileme parası alınmıyormuş.
Ve kayıtı yenilemek için ve ders seçimini yapmak için Halk Eğitim'e gitmek gerekliymiş.
Ben bunları duydum yanlış bir şey yapmak istemiyorum, bilgisi olan var mı?
@333365

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt yenileme işlemi için MEB'in banka hesabına 50 TL atmanız gerekiyor yaş farketmeksizin 18 yaş üstü için. Daha sonra Halk Eğitime giderek kayıt yenilemek istediğinizi belirteceksiniz ve o kuruma da 10 TL vereceksiniz. Tabii yeni yıldan dolayı bu fiyatlar artar mı emin değilim henüz ben de kayıt yenilemedim ancak yapmanız gereken işlemler bunlar.

Ödemeyi buradaki site üzerinden kayıt yenileme başvurusu yaparak tamamlayabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kayıt yenileme işlemi için MEB'in banka hesabına 50 TL atmanız gerekiyor yaş farketmeksizin. Daha sonra Halk Eğitime giderek kayıt yenilemek istediğinizi belirteceksiniz ve o kuruma da 10 TL vereceksiniz. Tabii yeni yıldan dolayı bu fiyatlar artar mı emin değilim henüz ben de kayıt yenilemedim ancak yapmanız gereken işlemler bunlar.

Ödemeyi yapmanız gereken site;

Artık 18 yaş altı kayıt yenilemek için para yatırmayacakmış

@333365

@333365

Eğer gerçekten öyleyse bu durum bizler için daha iyi. Acaba nereden öğrendiniz bu bilgiyi, paylaşabilir misiniz?

@333365

@333365
Böyle bir duruma değinilmemiş MEB'in kendi sitesi üzerinden, gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum.

Eğer gerçekten öyleyse bu durum bizler için daha iyi. Acaba nereden öğrendiniz bu bilgiyi, paylaşabilir misiniz?

Böyle bir duruma değinilmemiş MEB'in kendi sitesi üzerinden, gerçeklik payı olduğunu sanmıyorum.

YouTube da kayıt yenileme videolarında gördüm hocam, yaşı 18 den küçük olanlar kayıt yenileme için 50 TL para yatırmayacakmış.

@333365
Hocam bakar mısınız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı