Hocam konuyla alakasız ama neden açığa geçmeyi düşünüyorsunuz?
Açık liseye geçmek yerine başka bir okula nakil almayı deneyebilirsin.Hocam okulum en başta imam hatip. Eğitim kalitesi berbat, ortamı berbat bir okul. Bana hiçbir artısı yok. Artidansa zararı var. O yüzden geçmek istiyorum.
Nakil de aldım o okulda berbattı eski okula geri döndüm mecbur.Açık liseye geçmek yerine başka bir okula nakil almayı deneyebilirsin.
Sen bilirsin tabii ki de fakat açık liseye geçeceksen krediyi çok da dert etme derim. Bir dönemde max 35 kredilik ders alabiliyorsun daha 11. sınıfsan 4 dönemde 140 kredi alabilirsin. Kredin 30 bile olsa geçersin. Ayrıca geçemezsen yaza doğru 3. bir dönem oluyordu hala var mı bilmiyorum. Zaten geçme notu 45 ve sorular aşırı basit. Açığa geçmeye karar verdiysen gerisini kafana takma.Nakil de aldım o okulda berbattı eski okula geri döndüm mecbur.
18 yaşından büyüksen 2.5 senede bile bitirebiliyorsun ama küçüksen dönem zorunluluğu var maalesef.Bir şey diyeceğim hesaplamadan bağımsız, açık lisedeyim ve şu an krediyi fulledim bile çoktan. Sadece zorunlu dönem sayım eksik (2). Krediyi ben şahsen aşırı hızlı fulledim, lise 4 yılda biter ama 3 yılda bitecek şekilde oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.