W wentiny0 Yoctopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #1 Açık liseye geçeceğim kredim sanırım 170'i geçiyor 12. sınıf öğrencisiyim. Zorunlu dersler oluyormuş bunları vermem gerekli mi? Veremezsem 170 üzeri olduğu için mezun olur muyum?
Açık liseye geçeceğim kredim sanırım 170'i geçiyor 12. sınıf öğrencisiyim. Zorunlu dersler oluyormuş bunları vermem gerekli mi? Veremezsem 170 üzeri olduğu için mezun olur muyum?
stalist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 2.940 Çözümler 17 1 Kasım 2023 #2 Facebook'ta bugün post atan sen miydin açık liseye geçeceğim diye. Geçme.
W wentiny0 Yoctopat Katılım 1 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2023 #3 stalist dedi: Facebook'ta bugün post atan sen miydin açık liseye geçeceğim diye. Geçme. Genişletmek için tıkla... Yok ben değildim stalist dedi: Facebook'ta bugün post atan sen miydin açık liseye geçeceğim diye. Geçme. Genişletmek için tıkla... Neden peki Son düzenleme: 2 Kasım 2023
stalist dedi: Facebook'ta bugün post atan sen miydin açık liseye geçeceğim diye. Geçme. Genişletmek için tıkla... Yok ben değildim stalist dedi: Facebook'ta bugün post atan sen miydin açık liseye geçeceğim diye. Geçme. Genişletmek için tıkla... Neden peki